Imatge capçalera

Solsona

Inici ca L' Ajuntament La Corporació

La Corporació

Composició - Grups municipals (2015-2019)

corporació7set’12rt.jpg

Regidors de l'Ajuntament de Solsona per al mandat 2015-2019 (1a fila, d'esq. a dreta: I. Roca, S. Alarcón, Ll. Gonzàlez, D. Rodríguez, R. Xandri, R. Barrera i A. Carralero; 2a fila: O. Esteve, S. Torra, M. Barbens, Ò. Garcia i Y. Valderrama)
 

 

Grups municipals

 logoerc.giflogociu.giflogopsc.gif
Membres

David Rodríguez

i González

 

Lluís-Xavier

Gonzàlez i Villaró 

 

Ramon Xandri i Solé

 

Sara Alarcón

i Postils

 

Rosó Barrera i Call

 

Isabel Roca i Guitart

 

Antoni Carralero i Ruiz

Marc Barbens i Casals

 

Isabel Pérez i Martínez

 

Sílvia Torra i Vila

Òscar Garcia i Companys

 

Octavi Esteve i Armengol

Yasmina Valderrama i Ramallo

Portaveus

 Lluís-Xavier Gonzàlez

 Marc Barbens

 Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Correu electrònic
ERCCiUAlt. per Solsona - CUPPSC

 

Comissió Especial
de Comptes

Lluís-Xavier Gonzàlez (ERC)
Marc Barbens (CiU)

Òscar Garcia (Alternativa per S.-CUP) 

Yasmina Valderrama (PSC)

 

* Hi assisteix també el regidor delegat d'Hisenda, Ramon Xandri (ERC), amb veu però sense vot.

Comissió Informativa

Lluís-Xavier Gonzàlez (ERC)

Marc Barbens (CiU)

Òscar Garcia (Alternativa per S.-CUP)

Yasmina Valderrama (PSC)

Junta de Govern Local

Lluís-Xavier Gonzàlez (ERC)

Ramon Xandri (ERC)

Rosó Barrera (ERC)

Isabel Roca (ERC)

 

* També se sol·licita l'assistència a la Junta de Govern a la resta de regidors responsables d'àrees:

 

Sara Alarcón (ERC)

Antoni Carralero (ERC)

Yasmina Valderrama (PSC) 

 

ERC

logoerc.gif

 

 

 

 

David RodríguezDavid Rodríguez i González

 

Nascut el 1967, és casat i pare de dos fills. Oriünd d'Oliana, està vinculat a Solsona des del 1981, quan s’hi va desplaçar per motius d’estudi. És tècnic superior en Administració de sistemes informàtics i ha treballat com a matricer.

 

La seva incorporació a l’Ajuntament es va iniciar el juny del 2007, amb el pacte de govern entre les forces d’ERC, El Comú i PSC. Va ser regidor de Salut, Acció Social i Comunicació des d’aquell any i fins al moment d’assumir l’alcaldia, el 23 de gener de 2010, arran de la prematura defunció de l’alcalde Xavier Jounou i Bajo. Durant aquell període també va ser conseller comarcal d’ERC.

 

En les eleccions municipals del 22 de maig de 2011, Rodríguez va revalidar l’alcaldia amb majoria absoluta, igual que en les del 24 de maig del 2015, moment a partir del qual va encetar el seu tercer mandat.   

 

Així mateix, en el vessant estrictament polític, David Rodríguez és president comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya, de forma provisional, des del congrés del partit celebrat el juliol del 2015. Anteriorment, va ser secretari d’organització dels republicans al Solsonès entre el 2003 i el 2010, i membre de la candidatura de la mateixa formació al Parlament de Catalunya el 2006. 

 

Quant a la seva vinculació amb el teixit associatiu, és soci d’Òmnium Cultural, el Centre d’Estudis Lacetans, el Sol del Solsonès, Amisol i el Centre Excursionista del Solsonès.

 

Contacte:

alcalde@ajsolsona.cat 

 

 

 

Lluís-Xavier Gonzàlez.JPGLluís-Xavier Gonzàlez.JPGLluís-Xavier Gonzàlez i Villaró

 

Nascut a Valladolid el 1977, és solsoní des dels 10 anys. Viu en parella. És llicenciat en Investigació i tècniques de mercat (ITM) i diplomat en Estadística. Treballa com a responsable de producte sènior en una multinacional d’electrodomèstics i té experiència com a cap de logística i expedicions i cap de compres en altres empreses. 

 

Número 2 d'ERC, del 2011 al 2015 va ser regidor de Promoció Econòmica, Esports, Comunicació i Noves Tecnologies i Participació. El darrer mandat continua al capdavant de Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies. És el portaveu del grup municipal, el primer tinent d'alcalde i també el regidor adscrit als polígons industrials i els barris de la Cissa i la Creu de Sant Joan i l'àmbit del passeig i el carrer de Sant Agustí.

 

En la dimensió associativa, Lluís-Xavier Gonzàlez ha estat estretament vinculat a diverses entitats de caràcter esportiu i social amb una intensa trajectòria. Ha estat membre de la junta directiva del Club Bàsquet Solsona, del qual també ha estat jugador i entrenador, i del Consell Esportiu del Solsonès, soci del Centre Excursionista del Solsonès i soci fundador del Futbol Base Solsona-Arrels. D’altra banda, forma part de l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i va ser un dels socis fundadors de la plataforma Volem Decidir i de la Taula d’Entitats Solsonines.

 

Contacte:

lluisxavier@ajsolsona.cat 


Xandri

Ramon Xandri i Solé

 

Va néixer a Solsona el 1956 i és solter. Ha treballat durant 42 anys al sector bancari, 22 dels quals com a director d'una oficina de la ciutat. Actualment es troba en situació de prejubilació.

 

En la dimensió política, va entrar-hi incorporant-se a l'equip d'ERC per a les eleccions municipals del 2015 com a número 3. És segon tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda, Administració, Esports, Entitats Socials, Serveis Funeraris i Nucli Antic. Així mateix, és el regidor adscrit als Masos i la zona esportiva i del Turó de Sant Magí, a més del nucli antic.

 

Des de jove ha estat vinculat al món associatiu: durant 16 anys a l'Agrupament Escolta Pare Claret; al Centre Excursionista del Solsonès, del qual va ser president; a la Fundació Volem Feina, i a la Confraria de la Mare de Déu del Claustre, entre d'altres. Actualment és soci d'Òmnium Cultural, el Centre Excursionista, la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca, l'Orfeó Nova Solsona i Càritas Arxiprestal.

 

Contacte:

xandri@ajsolsona.cat


Sara Alarcón.JPGSara Alarcón i Postils

 

Va néixer a Solsona el 1982 i és casada. Llicenciada en Història de l'Art, va començar a treballar primer en un inventari de béns mobles de l'Església per encàrrec de l'Institut Ametller d'Art Hispànic. Simultàniament, va dedicar-se a un inventari de patrimoni cultural del promogut pel Centre d'Estudis Lacetans (CEL). Ha treballat al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona. 

 

El 20 de juliol de 2015 va ser proclamada presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, convertint-se en la primera dona i republicana a ocupar aquest càrrec. Ho compatibilitza amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona durant el mandat 2015-2019.

 

La seva experiència en la política municipal es remunta al 2007, quan va assumir les regidories de Cultura i Joventut. El 2011 es va mantenir al capdavant de Cultura, i va ser responsable de les àrees de Salut i el Vinyet fins a les últimes eleccions municipals. En l'anterior mandat també va ser consellera comarcal d'ERC i membre de la Junta del Centre Sanitari en representació de l'Ajuntament de Solsona. 

 

Quant a la seva relació amb les entitats, Sara Alarcón va formar part del Solsona Patí Club i, el 2006, va fundar el Club Patinatge Solsonès. També va treballar de monitora a l'Esplai de Llobera. Així mateix, és membre del CEL i ha format part de diversos grups musicals (Arpies, Tabola i Çons), a més d'haver cantat a l'Escolania del Claustre i haver codirigit temporalment la Coral Sant Jordi. 

 

Contacte:

alarcon@ajsolsona.cat

 

 

Rosó BarreraRosó Barrera i Call

 

Va néixer a Solsona el 1982 i és soltera. És enginyera tècnica d'Obres Públiques i ha treballat en un despatx d'enginyeria des del setembre del 2006.

 

Ha estat vinculada a la política municipal des de les passades eleccions municipals, ocupant el número 5 d'ERC. És la tercera tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme i Obres Públiques, Serveis Municipals, Habitatge i el Vinyet. També és la regidora adscrita a les urbanitzacions Mirasol i Cal Llarg. Ocupa la tercera tinença d'alcaldia.

 

En el vessant associatiu, Rosó Barrera ha estat jugadora del CB Solsona durant diverses temporades, i membre del Centre Excursionista del Solsonès i de l'Associació de Festes del Carnaval de Solsona.

 

Contacte:

barrera@ajsolsona.cat


 

Isabel Roca.JPGIsabel Roca i Guitart

 

Nascuda el 1970, és vídua i mare de dues filles. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Professionalment, compagina la seva feina al departament de facturació i control d’obres d’una empresa solsonina amb la de pagesa. 

 

La seva relació amb Esquerra Republicana de Catalunya es remunta a prop de vint anys. D’una forma més activa, va fer-se'n militant el 2010.  Va formar part de la candidatura d’ERC per Lleida a les eleccions al Parlament del 2010 i va integrar-se a la llista per les municipals el 2011.

 

Va ser regidora de Governació en l'anterior mandat, una àrea de la qual continua sent la responsable fins al 2019, igual que la d'Educació. També és la regidora adscrita a la zona de l'avinguda del Pont i la carretera de Sant Llorenç, el barri de la Creu Blanca i la urbanització de la Cabana d'en Geli. Ocupa la quarta tinença d'alcaldia.

 

En l’àmbit associatiu, s’ha vinculat sobretot amb entitats esportives: és sòcia del Club Bàsquet Solsona, la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca i dels Castellers de Solsona. En els camps cultural i social, també és sòcia de l’Orfeó Nova Solsona, Òmnium Cultural i Càritas Arxiprestal. 

 

Contacte:

roca@ajsolsona.cat 

 

 

Antoni Carralero

Antoni Carralero i Ruiz

 

Nascut a la Seu d'Urgell el 1962, és casat i pare de dues filles. De ben petit va viure a Oliana fins que el 1976 es va traslladar a Solsona per motius d'estudis, on va obtenir el títol de FP II com a delineant en la branca d'obres i urbanisme. Ha exercit de delineant en un despatx d'arquitectura solsoní durant més de 30 anys i actualment treballa per compte propi en el camp de la jardineria.

 

La seva trajectòria política s'enceta amb les eleccions municipals del 2011 sota les sigles d'ERC. És el regidor de Medi Ambient i Participació i adscrit als barris de Cal Xuxa, Josep Torregassa i la zona del Tossal i el Serrat d'en Mingo.

 

Antoni Carralero ha tingut una vinculació activa al teixit associatiu local. És soci del Centre Excursionista del Solsonès, del qual ha estat president; és soci fundador dels Castellers de Solsona, del qual també ha ocupat diversos càrrecs a la junta tècnica i a la directiva; i és membre de l'Assemblea Nacional Catalana i de Creu Roja del Solsonès. 

 

Contacte:

carralero@ajsolsona.cat

 

CIU

logociu.gif

 

 

 

 

Marc Barbens

Marc Barbens i Casals

 

Nascut a Ogern el 1991, viu a Solsona des de petit. És solter. Va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona i, professionalment, s'ha especialitzat en comunicació política i institucional. 

 

En la dimensió política, Marc Barbens és militant de CDC i ha liderat el projecte de CiU en les eleccions municipals del 2015. Durant aquest mandat és el portaveu d'aquesta formació a l'Ajuntament de Solsona i al Consell Comarcal del Solsonès.

 

En el vessant associatiu, durant la seva etapa universitària va formar part de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) i va coordinar aquest organisme a la UB. A nivell local, Marc Barbens està estretament vinculat a les entitats: va entrar a formar part de la junta d'Òmnium Cultural del Solsonès abans d'assolir la majoria d'edat; va participar en la refundació de Joventut Solsonina com a portaveu, i és soci de l'Associació Fènix d'ajut i suport contra el càncer i de l'Agrupació de Geganters. Així mateix, va col·laborar amb diversos programes a l'emissora Solsona FM i, en l'àmbit esportiu, va jugar amb el CE Arrels i el CF Solsona. 

 

Contacte:

barbens@ajsolsona.cat

 


Isabel Pérez

Isabel Pérez i Martínez

 

Va néixer el 1977 a Galícia, per motius circumstancials, tot i que ha viscut sempre a Solsona. Està casada i és mare de dos nens bessons. Llicenciada en Dret, exerceix com a procuradora dels tribunals del partit judicial de Solsona. A dia d'avui, segueix formant-se per tal de preparar les oposicions a jutgessa. 

 

Va iniciar la seva trajectòria política en els comicis municipals del 2015, com a independent, ocupant el número 2 de l'equip liderat per Marc Barbens i actualment és regidora de CiU.

 

En el seu temps lliure, li agrada fer rutes per la muntanya i vies ferrades amb la família i els amics. Forma part del col·lectiu de sortides en família de l'escola Setelsis.

 

Contacte:

perez@ajsolsona.cat

 


Sílvia Torra

Xavier Torres i Romero

 

Nascut el 1956, és pare d'un fill i una filla. És assessor fiscal, va treballar a la banca deu anys i en fa més de vint que es dedica a la seva pròpia gestoria. 

 

Antic militant d'UDC, va ocupar la cinquena posició en la llista de CiU a les darreres eleccions municipals com a independent. La renúncia al càrrec de regidora de Sílvia Torra, el maig del 2016, i la de David Cervilla (número 4 de la candidatura) a assumir l'acta per substituir-la ha portat Torres a entrar a l'Ajuntament el 29 de juliol de 2016. 

 

Va ser fundador i president del Club de Golf Ribera Salada; és soci del Club Bàsquet Solsona, del qual també va ser jugador, i és director de curses i comissari esportiu en l'àmbit del motor.

 

Contacte:

torres@ajsolsona.cat

 

 

 

Alternativa per Solsona-CUP

 

 

 

 

 

Òscar Garcia i Companys

 

Va néixer a Lleida el 1981 i viu a Solsona des del 2005. Enginyer tècnic forestal i enginyer de Forest de formació, ha treballat al sector forestal català des de principi dels 2000. Va ser tècnic de la Direcció General del Medi Natural i tècnic i cap de l'Àrea d'Ordenació Forestal del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). Actualment és professor de l'Escola Agrària del Solsonès.

 

En el vessant polític, va formar part del comitè d'empresa del CTFC durant quatre anys i, en l'actualitat, milita a la Candidatura d'Unitat Popular del Solsonès. Des del 2013 és membre del grup de treball de medi natural i rural de la CUP, i en les eleccions municipals del 2015 va convertir-se en el candidat a l'alcaldia de Solsona per aquesta formació. És el portaveu del grup municipal.

 

Quant a l'àmbit associatiu, Òscar Garcia és soci del Centre Excursionista del Solsonès i del Club Bàsquet Solsona, a més d'haver estat vinculat a l'escoltisme durant més de deu anys.

 

Contacte:

garcia@ajsolsona.cat 

 

 

Octavi Esteve i Armengol

 

Nascut a Lleida el 1982, té les arrels a Alentorn (la Noguera). Viu a Lladurs, on es va casar el 2013, i té una filla. Enginyer tècnic industrial de formació, es va dedicar a l'arqueologia durant set anys. Actualment és autònom agrícola i està engegant un projecte d'horta ecològica i un obrador de conserves naturals juntament amb la seva companya.

 

La seva relació amb la política va començar de ben jove, quan va entrar en contacte amb diversos moviments vinculats a l'Esquerra Independentista. També va formar part de la corresponsalia de ponent del setmanari La Directa. Les setmanes prèvies a les eleccions europees del 2014, va ser un dels impulsors a Solsona del Multireferèndum que es va celebrar a tot Catalunya.

 

El 2012 va integrar-se en el grup de suport de la Candidatura d'Unitat Popular del Solsonès i, un any després, se'n va fer militant i coordinador territorial. El 2015 va entrar com a regidor d'Alternativa per Solsona-CUP i és l'únic conseller comarcal de la formació.

 

Contacte:

esteve@ajsolsona.cat  

PSC

logopsc.gif

 


 


Yasmina Valderrama

Yasmina Valderrama i Ramallo

 

Nascuda el 1988 a Manresa, viu a Solsona des del 2007, en part per motius d'estudis. Ha cursat el GFGM d'Auxiliar d'infermeria, el CFGS Tècnic en educació infantil i el grau en Educació Infantil, a més d'altres formacions complementàries relacionades amb els sectors sanitari i educatiu. Actualment exerceix d'educadora a l'Escola Bressol Municipal Els Petits Gegants. Anteriorment, ha treballat al CAP Bages i al Centre Sanitari del Solsonès.

 

En l'esfera política, la trajectòria de Yasmina Valderrama s'ha concentrat principalment en l'àmbit sindical. La seva vinculació amb el PSC neix arran de les eleccions municipals del 2015 com a candidata a l'alcaldia de Solsona. És la portaveu municipal de la formació i regidora de  Salut, Polítiques d'Igualtat i Joventut. A més, està adscrita als barris de Sant Ramon, Sant Antoni de la Plana i el Camp del Molí.

 

Quant a la seva relació amb les entitats, està vinculada al teixit educatiu, com per exemple la Fundació Rosa Sensat. 

 

Contacte:

valderrama@ajsolsona.cat

 

El Ple i la Comissió Informativa

Integren el Ple municipal tots els regidors i regidores de l'Ajuntament i és presidit per l'alcalde:

 

 • David Rodríguez i González, alcalde-president (ERC)
 • Lluís-Xavier Gonzàlez i Villaró (ERC), primer tinent d'alcalde 
 • Ramon Xandri i Solé (ERC), segon tinent d'alcalde
 • Rosó Barrera i Call (ERC), tercera tinenta d'alcalde
 • Isabel Roca i Guitart (ERC), quarta tinenta d'alcalde
 • Sara Alarcón i Postils (ERC)
 • Antoni Carralero i Ruiz (ERC)
 • Yasmina Valderrama i Ramallo (PSC)
 • Marc Barbens i Casals (CiU)
 • Isabel Pérez i Martínez (CiU)
 • Sílvia Torra i Vila (CiU)
 • Òscar Garcia i Companys (Alternativa per Solsona-CUP)
 • Octavi Esteve i Armengol (Alternativa per Solsona-CUP)

 

El Ple es reuneix de forma ordinària el darrer dijous dels mesos senars a les nou del vespre. En cas que coincideixi amb un dia festiu els membres de la corporació són convocats especificant el dia i l'hora amb tres dies d'antelació. Aquestes sessions es complementen amb les de caràcter extraordinari, sense data prefixada. Totes se celebren a la sala de plens de l'Ajuntament (c/ del Castell, 20, 1r pis) i són obertes a l'assistència de públic.

 

Les competències d'aquest òrgan són les més transcendentals per al municipi. Les més destacades són les de caràcter normatiu, com ordenances i reglaments, i l'aprovació dels pressupostos i la plantilla de personal. També correspon al Ple controlar i fiscalitzar els òrgans de govern; prendre els acords relatius a la participació en organitzacions supramunicipals; contractar i concedir obres quan l'import supera el 1'% dels recursos ordinaris; aprovar projectes quan sigui competent per la seva contractació o concessió, entre d'altres.

 

(Per a més informació, consulteu l'art. 52 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya)

 

En relació amb aquest òrgan, la Comissió Informativa té per objectiu l'estudi, l'informe o la consulta dels assumptes que s'han de sotmetre a la consideració del Ple i en la qual tenen representació tots els grups municipals. Els seus integrants són els portaveus de cada formació:

 

 • Lluís-Xavier Gonzàlez, per ERC
 • Marc Barbens, per CiU
 • Òscar Garcia, per Alternativa per S.-CUP
 • Yasmina Valderrama, pel PSC

 

La Comissió Informativa es reuneix habitualment tres dies abans de la celebració del Ple. En les votacions s'aplica el sistema de vot ponderat.

Equip de Govern, regidories i Junta de Govern Local

L'equip de govern de l'Ajuntament de Solsona és integrat pels edils que assumeixen les regidories següents:

 

Acció Social:

David Rodríguez i González, alcalde (ERC) - alcalde@ajsolsona.cat

 

Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies:

Lluís-Xavier Gonzàlez i Villaró, primer tinent d'alcalde (ERC)* - lluisxavier@ajsolsona.cat

 

Hisenda i Administració, Esports, Entitats Socials, Serveis Funeraris i Nucli Antic:

Ramon Xandri i Solé, segon tinent d'alcalde (ERC)* - xandri@ajsolsona.cat

 

Urbanisme i Obres Públiques, Serveis Municipals, Habitatge i Vinyet:

Rosó Barrera i Call, tercera tinent d'alcalde (ERC)* - barrera@ajsolsona.cat

 

Educació i Governació:

Isabel Roca i Guitart, quarta tinent d'alcalde (ERC)* - roca@ajsolsona.cat

 

Cultura:

Sara Alarcón i Postils (ERC) - alarcon@ajsolsona.cat

 

Medi Ambient, Participació i Parcs i Jardins:

Antoni Carralero i Ruiz (ERC) - carralero@ajsolsona.cat

 

Salut, Polítiques d'Igualtat i Joventut:

Yasmina Valderrama i Ramallo - valderrama@ajsolsona.cat

 

 

La Junta de Govern Local està formada per l'alcalde i un màxim de quatre regidors (un terç del nombre legal d'edils) designats lliurement per l'alcaldia, tal com estableix l'article 54 de la Llei municipal i de règim local de Catalunya. Són els següents:  

 

 • David Rodríguez i González
 • Lluís-Xavier Gonzàlez (ERC)
 • Ramon Xandri (ERC)
 • Rosó Barrera (ERC)
 • Isabel Roca (ERC)

 

Amb tot, la resta de membres de l'equip de govern, amb àrees delegades, també assisteixen a les sessions de la Junta de Govern Local:

  

 • Sara Alarcón (ERC)
 • Antoni Carralero (ERC)
 • Yasmina Valderrama (PSC) 

 

Les sessions d'aquest òrgan se celebren de forma ordinària cada dilluns a les set de la tarda i de forma extraordinària quan són convocades per l'alcaldia.

 

La Junta de Govern Local té les funcions d'assistir l'alcaldia en l'exercici de les seves atribucions, a més de de les competències que l'alcalde o un altre òrgan municipal li delegui. A la pràctica, les sessions de la Junta de Govern serveixen per coordinar les regidories delegades i agilitar les decisions municipals del dia a dia. Podeu consultar les actes de la Junta a través d'aquest enllaç.

 

 

* Les tinences d'alcaldia tenen la funció de substituir l'alcalde en cas d'absència o de vacant. 

 

 

Regidors adscrits als barris

Per a una millor atenció al ciutadà i una millor gestió de totes les competències municipals, l'equip de govern considera convenient que els diferents barris i àmbits de la ciutat tinguin regidors adscrits que actuïn com a representants i interlocutors de l'Ajuntament. 

 

Per això, el 2 de juliol de 2015 es va signar el Decret de l'Alcaldia 113/2015, que nomenava els regidors adscrits a cada sector:

 

Lluís-Xavier Gonzàlez:

 • Polígons industrials
 • Cissa i Creu de Sant Joan
 • Passeig del Pare Claret i carrer de Sant Agustí

 

Ramon Xandri:

 • Els Masos
 • Sector del Turó de Sant Magí i zona esportiva
 • Nucli antic

 

Rosó Barrera:

 • Mirasol
 • Cal Llarg
 • Vinyet

 

Isabel Roca:

 • Avinguda del Pont i carretera de Sant Llorenç 
 • Creu Blanca i carrer de les Vinyes
 • Cabana d'en Geli

 

Antoni Carralero:

 • Cal Xuxa
 • Josep Torregassa
 • Tossal i Serrat d'en Mingo

 

Yasmina Valderrama:

 • Sant Ramon
 • Sant Antoni de la Plana 
 • Camp del Molí

 

Comissió Especial de Comptes

Integren la Comissió Especial de Comptes els portaveus de tots els grups polítics i s'hi aplica el sistema de vot ponderat:

 

 • Lluís-Xavier Gonzàlez (ERC)
 • Marc Barbens (CiU)
 • Òscar Garcia (Alternativa per S.-CUP)
 • Yasmina Valderrama (PSC)

 

* Hi assisteix també el regidor delegat d'Hisenda, Ramon Xandri (ERC), amb veu però sense vot.

 

D'acord amb l'article 58 del Decret  legislatiu 2/2003, del 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, és necessari nomenar la Comissió Especial de Comptes, que té com a funcions l'examen, estudi i informe dels comptes anuals de la Corporació. Corresponen al compte general del pressupost, el d'administració del patrimoni, el de valors independents i auxiliars de pressupost i els d'entitats o organismes municipals de gestió.

 

Aquest òrgan es reuneix dues vegades l'any, una per presentar els comptes i l'altra per informar-los. 

 

 

 

 

Altres òrgans municipals i representació en organismes externs

Representants de l'Ajuntament als consells consultius, patronats, mancomunitats, entitats i fundacions amb presència municipal

Ens
Representants

Patronat del Museu Diocesà

i Comarcal

David Rodríguez (vicepres. nat)
Isabel Roca

Mancomunitat d'Aigües

del Solsonès

Rosó Barrera

Centre Sanitari del Solsonès,

Fundació pública comarcal

Yasmina Valderrama
Escola Municipal de Música

David Rodríguez (pres. nat)
Isabel Roca

Antoni Carralero

Yasmina Valderrama
Sílvia Torra 

Octavi Esteve

Consell Municipal de Sostenibilitat

David Rodríguez

Antoni Carralero

Rosó Barrera

Marc Barbens

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Comissió de seguiment

dels serveis de recollida

selectiva de la FORM 

(abans Consorci per al Medi

Ambient Solsona-Cardona)

Antoni Carralero

Un repr. de l'Aj. de Cardona

Un repr. del Consell Com.

Jordi Torrent

Un tècnic de l'Aj. de Cardona

Un tècnic del Consell Com.

Consorci urbanístic per

al desenvolupament de l'ARE

de la Cabana del Màrtir

David Rodríguez

Rosó Barrera

Marc Barbens

Consorci de Govern Ter. de Salut

del Bages-Solsonès

Yasmina Valderrama
Consorci de Comunicació Local Lluís-Xavier Gonzàlez
CàritasRamon Xandri
Creu RojaRamon Xandri
Consell de la Gent Gran

David Rodríguez
Ramon Xandri

Marc Barbens
Octavi Esteve

Yasmina Valderrama

Consell d'Infants i Adolescents

de Solsona

David Rodríguez

Ramon Xandri

Isabel Pérez

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Consell Escolar Municipal

David Rodríguez

Isabel Roca

Sílvia Torra

Òscar Garcia

Consell Esportiu del SolsonèsRamon Xandri
AmisolRamon Xandri
Fundació Volem FeinaDavid Rodríguez
ADFIsabel Roca
Comissió Municipal de Turisme

David Rodríguez
Lluís-Xavier Gonzàlez

Marc Barbens

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Consell Municipal de Comunicació

David Rodríguez

Lluís-Xavier Gonzàlez

Marc Barbens

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Consorci Localret

Lluís-Xavier Gonzàlez

Comissió de Seguiment

de Residus Sòlids Urbans

David Rodríguez

Antoni Carralero

Lluís-Xavier Gonzàlez

Marc Barbens

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Comissió de Seguiment del POUM

David Rodríguez

Rosó Barrera

Isabel Pérez
Octavi Esteve

Yasmina Valderrama

Consell Econòmic i Social

David Rodríguez

Lluís-Xavier Gonzàlez

Isabel Pérez

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Hidroelèctrica de Solsona, SA

David Rodríguez

Ramon Xandri

Isabel Pérez

Òscar Garcia

Yasmina Valderrama

Patronat Comarcal de Turisme

del Solsonès

Lluís-Xavier Gonzàlez

Junta de Compensació

de Cal Dot

Rosó Barrera

Comissió de seguiment de

la llar d'infants municipal

David Rodríguez (pres. nat)

Isabel Roca

Antoni Carralero

Yasmina Valderrama

Sílvia Torra

Octavi Esteve

Consell de les Dones 

del Solsonès

Yasmina Valderrama

Consell Supramunicipal

de Serveis Socials del Solsonès 

 

 

 

 

 

Fons d'Emergència Social 

David Rodríguez (vicepres. 2n)

 

 

 

David Rodríguez

Ramon Xandri

Sílvia Torra

Octavi Esteve

Yasmina Valderrama


 

Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet