Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Albert Caelles s’endú el 5è Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram

Albert Caelles s’endú el 5è Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram

Enguany s’han publicat 300 fotos amb l’etiqueta #FMSolsona17

09/10/2017
El solsoní Albert Caelles, actiu participant a les convocatòries d’Instagram de les festes de la ciutat, ha guanyat el 5è Concurs de la Festa Major d’aquesta plataforma. Una de les seves imatges del drac a la plaça, just en el moment de l’esclat dels dos fuets, ha acumulat 795 m’agrades en el període de votació popular. 
 
Dijous al vespre el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Lluís-Xavier Gonzàlez, va fer l’entrega del premi ofert per l’Ajuntament i l’Agrupació de Geganters, un paquet de productes de marxandatge i experiències valorat en més de 110 euros. La foto d’Albert Caelles ha estat la que ha rebut més vots sumats els comptes de @solsonaturisme i @geganters_solsona. Aquest autor, precisament, va guanyar també el darrer concurs del Carnaval a Instagram. 
 
Els altres cinc finalistes del concurs han estat Oriol Creus, Toni Viladrich, Víctor Pisa, Sara Vilches i David Guitart. Enguany s’han publicat a Instagram un total de 300 fotos amb l’etiqueta #FMSolsona17, una iniciativa que té per objectiu fer partícip el públic de la promoció de la festa mitjançant aquesta xarxa social amb un públic objectiu molt ampli, i, alhora, fer una difusió molt visual de la imatgeria festiva local.
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet