Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Diumenge és un dels dies festius d’obertura comercial autoritzada a Solsona

Diumenge és un dels dies festius d’obertura comercial autoritzada a Solsona

Es permet els comerços obrir el dia 10 atès que coincideixen quatre festius continuats

06/09/2017
L’Ajuntament de Solsona recorda al teixit comercial que aquest diumenge és un dels dies festius d’obertura autoritzada a Solsona. Dissabte, en canvi, els comerços no poden obrir, atès que és un dels dos dies de festa local amb motiu de la Festa Major. D’aquesta manera, els establiments que ho vulguin podran pujar la persiana un dels quatre festius continuats, del 8 a l’11. 
 
El calendari comercial de Solsona, distribuït per l’Ajuntament a final de l’any passat, ja recull aquesta opció, que va ser aprovada pel Departament d’Empresa i Coneixement en la Resolució del 21 de desembre, per la qual es publicaven les dates afegides o substituïdes en el calendari de dies festius amb obertura comercial autoritzada de diversos municipis. 
 
Consens amb la UBIC
 
Després de consensuar-ho amb la UBIC, el desembre passat el consistori solsoní va sol•licitar a la Direcció General de Comerç substituir el 2 de juliol pel 10 de setembre per a què els establiments comercials puguin obrir al públic, així com l’1 de novembre pel 31 de desembre, donat que aquesta darrera es considera una jornada molt activa a la ciutat pel que fa al consum.
 

 

Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet