Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies El dia 6 s'obre el 5è Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram

El dia 6 s'obre el 5è Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram

El premi, valorat en més de 110 euros, inclou un sopar per a dues persones i dues entrades per al musical 'Grease'

31/08/2017
Només cal ser major de 16 anys, ser seguidor a Instagram dels comptes de l’Agrupació de Geganters i de Solsona Turisme i publicar fotos de la Festa Major amb l’etiqueta #fmsolsona17 entre el 6 i l’11 de setembre. Són els requisits per participar al cinquè Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram, que enguany renova el premi i inclou, entre d’altres, un sopar per a dues persones i dues entrades per al musical Grease, que MTM representarà a Solsona a l’octubre. El convoquen la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme i l’Agrupació de Geganters.
 
Les bases es mantenen igual que en la darrera edició. Cada concursant pot publicar tantes fotos com vulgui de la festa i utilitzant qualsevol filtre. Un jurat, integrat per representants de l’organització, seleccionarà algunes imatges finalistes en funció del seu valor artístic, identificatiu i genuí, que, un cop hagi passat la Festa Major, es publicaran als comptes a Instagram @solsonaturisme i @geganters_solsona per tal que puguin ser votades pels usuaris d’aquesta xarxa social fins al 24 de setembre. 
 
L’autor de la foto guanyadora serià recompensat amb un premi valorat en més de 110 euros, consistent en un sopar per a dues persones, els llibres Casserras, escultors de gegants (2017) i Solsona, la Festa Major (2007), dues entrades per al musical Grease, que Manresa Teatre Musical (MTM) representarà al Teatre Comarcal el 8 d’octubre, i una bossa. 
 
A fi de contribuir a fer més difusió de la festa i de la ciutat, es demana als participants que també utilitzin les etiquetes #festamajorsolsona i #solsonaturisme. L’any passat van concórrer a aquesta convocatòria un total de 463 imatges, d’entre les quals va guanyar una foto del castell de focs del solsoní Lluís Codina. Amb aquesta iniciativa, s’intenta potenciar la difusió de la Festa Major a través de les xarxes socials. Les bases completes es podran descarregar dels webs www.solsonaturisme.com i www.solsonalafesta.net.  
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet