Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Inscripcions obertes per a un curs a Solsona per potenciar l’actitud que busquen les empreses

Inscripcions obertes per a un curs a Solsona per potenciar l’actitud que busquen les empreses

És una oferta adreçada a persones a l’atur o que busquin millorar el lloc de treball

18/05/2017
Les empreses del territori valoren en gran mesura l’actitud en la incorporació laboral. Van coincidir a ponderar-ho molts dels participants a la primera jornada d’oportunitats celebrada a Solsona el passat dia 6. Per tal de treballar-ho, l’Ajuntament de Solsona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, organitza un curs de competències transversals per a persones en situació de desocupació o que busquen millorar el lloc de treball. Porta per títol “Descobreix l’actitud que busquen les empreses” i es durà a terme els dilluns matí i tarda del 29 de maig al 26 de juny a la sala cultural del consistori.
 
Una vegada constatat pel Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local la importància que hi donen les empreses, s’organitza formació específica per aprendre l’actitud que es valora a la feina i com posar-la en valor. Té una durada de 50 hores i serà conduïda per la psicòloga Montse Rodrigues i el coach Moisès González, de Moiacció. Es tracta d’un curs experiencial, que se centra en els processos de reflexió personal i de canvi a partir d’exercicis pràctics. L’estabilitat emocional, el lideratge i dinamisme, la constància, la planificació, l’aprenentatge, l’empatia i el treball en equip són alguns dels conceptes que s’hi tractaran de forma completament pràctica. 
 

Fins al dia 25

 

El març el curs es va dur a terme a Cardona amb una dotzena d’assistents. Les persones que estiguin interessades a Solsona poden inscriure-s’hi fins dijous vinent, dia 25, per correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat, o bé trucant al telèfon 973481009. És una acció finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Treball als barris adreçada a ciutadans inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. 
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet