Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies INFORMACIÓ ACTUALITZADA: L’Ajuntament de Solsona expressa la seva consternació per la tràgica mort d’un nen ...

INFORMACIÓ ACTUALITZADA: L’Ajuntament de Solsona expressa la seva consternació per la tràgica mort d’un nen durant una excursió a Roses amb una entitat de la ciutat i convoca un minut de silenci aquest divendres

L’alcalde accidental manifesta el seu “ple suport” al grup solsoní, que compleix totes les ràtios de nen per monitor, amb “una experiència en aquest camp de prop de 50 anys que l’avala”

03/08/2017
L’Ajuntament de Solsona expressa la seva consternació per la tràgica mort, aquest migdia, d’un nen de 13 anys en precipitar-se accidentalment per un penya-segat a Roses mentre realitzava una excursió amb una entitat solsonina. El consistori trasllada el seu condol a la família de la víctima, natural de Barcelona, i als seus companys, en un moment tan dolorós i convoca un minut de silenci aquest divendres a les sis de la tarda davant l'Ajuntament.
 
Així mateix, l’alcalde accidental de Solsona, Lluís-Xavier Gonzàlez, que s’està traslladant a Roses per fer costat a la resta del grup i les famílies que també s’hi desplacen, manifesta el seu “ple suport a l’entitat”, que compleix totes les ràtios d’infant per monitor. Els tres monitors que acompanyaven el grup són titulats. A més, “es tracta d’una entitat d’educació en el lleure, fortament arrelada en la vida social solsonina, amb una reconeguda experiència en aquest camp de prop de 50 anys que l’avala”, afegeix.  
 
El consistori solsoní lamenta profundament aquest accident fortuït, una desgràcia per a la família, en primer lloc, que també suposa una cop dur per als ciutadans que havien conegut el nen, els companys i monitors de l’esplai i el  món de l’educació en el lleure.      
 
Malgrat el tràgic final, l’Ajuntament solsoní agraeix la ràpida actuació dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Roses, els Bombers de la Generalitat i el SEM, que s’han traslladat al lloc dels fets, situat entre Cala Montjoi i la Punta de la Ferrera, al terme municipal de Roses, així com a l’Ajuntament de la localitat altempordanesa per les tasques de coordinació del dispositiu mobilitzat i per l’acollida dels nens i les famílies que s’hi desplacen, i el suport psicològic que s’ha facilitat al grup i la família. Des de primera hora de la tarda, Lluís-Xavier Gonzàlez ha estat en contacte amb l’alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan, per fer-ne un seguiment. 
 
Aquest divendres la senyera de la façana consistorial onejarà a mitja asta en senyal de dol. També es convoca un minut de silenci davant l'ajuntament a les sis de la tarda.
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet