Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies L’Ajuntament solsoní comença a dispensar el programa de la Festa Major aquest divendres al matí

L’Ajuntament solsoní comença a dispensar el programa de la Festa Major aquest divendres al matí

Se n’han editat 2.600 exemplars i se’n lliura un de gratuït per família empadronada o amb comptador d’aigua

31/08/2017
L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Solsona començarà a dispensar el programa de la Festa Major en format paper aquest divendres a les nou del matí. Com sempre, se’n lliura gratuïtament un per família empadronada a la ciutat o amb comptador d’aigua. Enguany se n’han editat 2.600 exemplars. 
 
A més de la programació de la Festa Major, que se celebra oficialment del 7 a l’11 de setembre, aquesta publicació inclou també les bases dels concursos de la festa i les dels del proper Carnaval, així com articles de temàtica diversa. En aquesta ocasió, s’hi podrà llegir un text de la comissió d’homenatge a Ramon Llumà i Guitart, titulat “Retalls de vida”, i un altre sobre els 325 anys de la figura del drac, signat per l’Agrupació de Geganters. 
 
El disseny i la maquetació de la publicació, col•leccionada per molts ciutadans, és obra de l’artista solsoní Aleix Albareda. La major part del contingut del programa també es pot consultar en línia des de fa uns dies al web www.solsonalafesta.net.  
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet