Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies La 4a Festa dels Oficis de Solsona ensenya i diverteix a 90 participants

La 4a Festa dels Oficis de Solsona ensenya i diverteix a 90 participants

La regidoria d’Educació aposta per tallers innovadors que captin l’interès de les famílies

08/08/2017
90 persones, entre infants, pares, mares i avis, van participar dissabte a la tarda la quarta Festa dels Oficis de Solsona, enguany marcada per la novetat de cinc dels sis tallers en què es podia participar gratuïtament. Tant l’activitat  d’elaboració de pa, fixa de cada edició, com totes les noves propostes van ser molt ben acollides pels aprenents, que a la Sala Polivalent van trobar una bona alternativa a l’abrusadora onada de calor de l’exterior.  
 
Cadascun dels participants va poder anar fitxant al seu passaport de la festa a mesura que passava pels tallers de creacions amb llaminadures, elaboració de pa, dansa, fotografia, educació viària i patronatge i costura. Alguns d’ells fins i tot van fer un parèntesi per anar a casa a buscar la bicicleta i el casc per realitzar el circuit muntat per la Policia Local. 
 
 La regidora d’Educació, Isabel Roca, fa un balanç molt positiu d’aquesta cita, pensada per ampliar les alternatives de lleure durant les vacances d’estiu per a les famílies al mateix temps que es promocionen els oficis locals. “Estem satisfets tant de la bona rebuda que han tingut tots els tallers com de la participació assolida”, afirma. Per a properes edicions, “es continuarà apostant per tallers innovadors que captin l’interès de les famílies”, destaca.    
 
L’Ajuntament agraeix la col•laboració a la Festa dels Oficis de tots els establiments i empreses que l’han fet possible, l’Escola de Dansa, l’establiment El Drac, la merceria Nuri, Petits Fotografia, i, especialment, el Forn de Sant Joan, que hi ha participat cada any des de la primera edició, a més de la Policia Local.
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet