Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies La Nit de l’Esport del Solsonès, el dia 19, es trasllada a la Sala Polivalent amb un nou format

La Nit de l’Esport del Solsonès, el dia 19, es trasllada a la Sala Polivalent amb un nou format

Es crearà una comissió amb entitats i centres escolars per donar una nova projecció al certamen esportiu

11/01/2018
Després de setze edicions al Teatre Comarcal de Solsona, la Nit de l’Esport del Solsonès, el proper divendres 19 d’aquest mes, es trasllada a la Sala Polivalent i amb un format renovat, a més d’una nova data, ja que sempre se celebrava a final d’any. L’acte tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i l’entrada és lliure i sense invitació. 
 
La festa de reconeixement a l’activitat esportiva de la comarca s’iniciarà a l’auditori de la Sala Polivalent amb una xerrada a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí que porta per títol “Els valors et fan guanyar”. Una hora més tard, a dos quarts de nou, la sala gran del mateix equipament acollirà la dissetena Nit de l’Esport, amb un reconeixement als equips federats, l’esport escolar i l’esport d’alt nivell. També es guardonarà la trajectòria d’una persona vinculada al món esportiu comarcal.
 
En el procés de canvis i renovació en què es troba aquesta gala, organitzada pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Solsona i el Consell Esportiu del Solsonès, en breu es crearà una comissió amb diverses entitats esportives i centres escolars. Aquest òrgan ha de servir per donar una nova projecció al certamen esportiu i reimpulsar el reconeixement a l’activitat esportiva a la comarca.

 

Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet