Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies La psicòloga Mònica Cunill parla a Solsona de la vivència del dol en les vigílies del Nadal

La psicòloga Mònica Cunill parla a Solsona de la vivència del dol en les vigílies del Nadal

Amb aquesta cita, dijous a dos quarts de vuit a la Biblioteca Carles Morató, es tanca el cicle ‘Viure en un cos de dona’

11/12/2017

“S’acosta Nadal i a casa no hi som tots”. Amb aquest títol, la psicòloga especialitzada en dol Mònica Cunill parlarà aquest dijous a Solsona de la transformació personal que suposa un moment tan dolorós com el dol i un dels majors reptes vitals als quals ens enfrontem les persones. Serà en la segona i darrera convocatòria del cicle Viure en un cos de dona, organitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat, el Consell Comarcal, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, i l’Associació de Dones del Solsonès.

 
La cita, oberta a tothom, serà a dos quarts de vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. No requereix inscripció prèvia. És una activitat emmarcada dins el Pla comarcal de polítiques de dones i té el suport de l’Institut Català de les Dones.
 
Doctora en Psicologia, docent i investigadora de la Universitat de Girona, Mònica Cunill acumula una àmplia experiència en l’acompanyament terapèutic a persones en dol i en l’atenció a famílies en contextos de crisi. Ha participat en diversos mitjans de ràdio i televisió i és coautora, entre d’altres, dels llibres Nadie me entiende. Amar la vida tras una pérdida i Rituals de comiat i commemoracions: la celebració d’una vida.
 
 
Activitat: xerrada “S’acosta Nadal i a casa no hi som tots”, a càrrec de Mònica Cunill
Dia: dijous 14 de desembre
Hora: 19.30 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató
Entrada: lliure
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet