Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies La regidoria de Cultura convoca el tradicional Concurs de pessebres

La regidoria de Cultura convoca el tradicional Concurs de pessebres

Les bases es mantenen igual que els darrers anys i es repartiran deu premis de 50 euros cadascun

29/11/2017
La regidoria de Cultura de Solsona convoca el tradicional Concurs de pessebres, que manté les mateixes bases dels darrers anys. Es repartiran deu premis de 50 euros cadascun entre les millors composicions que realitzin particulars, entitats o escoles. Les inscripcions es poden cursar fins al 12 de desembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.
 
Els pessebres participants, que poden ser clàssics o moderns, hauran d’estar exposats al públic entre els dies 20 de desembre i 6 de gener en aparadors o llocs de fàcil visibilitat. Les persones que ho sol•licitin disposaran d’una sala cedida per l’Ajuntament. Caldrà que se senyalitzin amb el rètol que s’entrega a l’OAC en el moment de la inscripció. Una entitat de la ciutat, que cada any varia, serà l’encarregada de fer de jurat entre els dies 22 i 31 de desembre.
 
El veredicte d’aquest concurs es farà públic el 12 de gener a les set de la tarda en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament i, simultàniament, se’n farà el lliurament de premis.  
 

Contingut relacionat

Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet