Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies S’obre el concurs per escollir el disseny de la portada de la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’ del 2018

S’obre el concurs per escollir el disseny de la portada de la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’ del 2018

Es premiarà l’autor guanyador amb 100 euros i un abonament per als actes del proper Carnaval

09/10/2017
Aquesta setmana s’obre el concurs per escollir el disseny de la portada de la versió impresa de la Guia de serveis de Solsona i comarca 2018. El Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval, editors de la publicació, obren la possibilitat de participar-hi a tota la població per segon any. 
 
El treball guanyador serà premiat amb 100 euros i un abonament per a tots els actes de pagament de la propera edició del Carnaval. El disseny pot emprar qualsevol tècnica, el format ha de ser apaïsat amb unes mides de 22,5 centímetres d’ample per 16 d’alt, i hi ha d’aparèixer la inscripció “Guia de serveis de Solsona i comarca 2018”. Cal preveure un espai per a la col•locació dels logotips de l’Ajuntament, el Consell Comarcal i l’Associació de Festes. La proposta ha d’incloure també el disseny de la contraportada, que pot ser la continuïtat de la portada, que s’utilitzarà en cas que no s’hi publiqui cap anunci publicitari. 
 

Fins al 10 de novembre a l’OAC

 

Les propostes s’han de presentar  abans del 10 de novembre al registre general d’entrades del consistori. S’hi ha d’adjuntar un sobre tancat que contingui les dades de contacte de l’autor per preservar-ne l’anonimat. El jurat l’integraran polítics i tècnics municipals i del Consell Comarcal i un membre de la junta de l’Associació de Festes del Carnaval. 
 
S’editaran 5.000 exemplars de la Guia de serveis de Solsona i comarca, que es distribueix gratuïtament entre els veïns del Solsonès. Aquesta publicació recopila les dades de contacte dels establiments col•laboradors de tots els sectors. A més de la versió impresa, també es pot consultar a través d’una aplicació mòbil, que incorpora la geolocalització dels establiments.  
  
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet