Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Solsona fa una crida als veïns que vulguin participar a la fira del desembre amb tions i pessebres

Solsona fa una crida als veïns que vulguin participar a la fira del desembre amb tions i pessebres

La tercera Fira del Tió tindrà lloc el dissabte 9 durant tota la jornada amb el mercat d’artesans i activitats solidàries paral•leles

07/11/2017
Institucions i entitats solsonines estan preparant la tercera Fira del Tió de Solsona, que tindrà lloc el dissabte 9 de desembre durant tota la jornada amb l’epicentre a la plaça Major. Com no pot ser d’una altra manera, el tió foradat i els pessebres són dos elements que comparteixen protagonisme en el certamen de l’any més adreçat al públic familiar. Per tal de muntar l’exposició que s’instal•larà en un local de la plaça Major, l’organització fa una crida als veïns que vulguin participar-hi cedint els seus exemplars durant aquell cap de setmana. 
 
Qui disposi de tions i pessebres per fer més gran la mostra, pot comunicar-ho fins al dia 23 d’aquest mes per correu electrònic a solsonaturisme@ajsolsona.cat, o bé trucant al telèfon 973481009. Si els tions són de grans dimensions, s’aniran a buscar a domicili. Les famílies que hi col•laborin podran recuperar el material el dilluns 11 de desembre. L’any passat van passar per aquesta mostra 2.000 visitants. 
 
L’exposició de tions i pessebres serà una de les activitats familiars que complementaran el Mercat dels Artesans, ubicat a la plaça Major de deu del matí a nou del vespre. I és que les parades d’arts i oficis i artesania alimentària de l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès són la part central al voltant de la qual va néixer el certamen el 2015 a les proximitats de les festes nadalenques. 
 
Però a banda d’això, la Fira del Tió tindrà la participació de diverses entitats socials que hi organitzaran activitats amb fins solidaris i altres propostes de tipus gastronòmic. Entre d’altres, hi haurà un berenar, recollida de joguines i aliments, un tast, tallers diversos i una sessió de contacontes.  
 
La Fira del Tió de Solsona és organitzada per l’Ajuntament, el Consell Comarcal, a través de Solsonès Fires, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès amb la col•laboració de diverses entitats. 
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet