Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Solsona sol·licita al Ministeri de l’Interior ampliar l’atenció per a l’expedició i renovació de DNI

Solsona sol·licita al Ministeri de l’Interior ampliar l’atenció per a l’expedició i renovació de DNI

Actualment no es pot donar cita des de l’Ajuntament perquè es desconeix el pròxim dia que s’oferirà el servei

18/05/2017
Intentar augmentar la freqüència amb què personal de la Policia Nacional es desplaça periòdicament a Solsona per a l’expedició i renovació de documents nacionals d’identitat. Aquest és l’objectiu de la sol·licitud que l’Ajuntament ha enviat per escrit al Ministeri de l’Interior. 
 
En una carta signada per l’alcalde la setmana passada, es demana a la comissaria provincial de Lleida que es consideri la possibilitat que el personal que es trasllada a Solsona ho faci més sovint. Des de principi d’any ho ha fet en dues ocasions –la darrera, aquesta setmana– i el consistori, que cedeix les instal•lacions de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, no pot donar cita als ciutadans que truquen atès que es desconeix el calendari de les properes visites. 
 

S’ha reduït la freqüència del servei

 

Des d’un temps ençà, a més, s’ha constatat una reducció de la freqüència del servei, amb la qual cosa, ciutadans de Solsona i la comarca, i fins i tot de poblacions de comarques veïnes, es veuen obligades a desplaçar-se fora del municipi en caducar la documentació.
 
Aquest fet ha despertat la queixa de diverses persones que han trucat al consistori per concertar hora. D’aquí que s’hagi demanat a la comissaria provincial que valori la possibilitat d’incrementar els dies d’expedició i renovació de DNI amb totes les facilitats per part de l’Ajuntament.    
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet