Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Taller a Solsona i Cardona sobre finances bàsiques d’un negoci detallista

Taller a Solsona i Cardona sobre finances bàsiques d’un negoci detallista

S’ofereix en dues sessions el 13 i el 15 de juny a comerços i altres empreses

18/05/2017
Proporcionar coneixements sobre les finances bàsiques d’un negoci detallista. Aquest és l’objectiu del taller que impartirà a Solsona i Cardona l’economista i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses Jordi Baccaria els dies 13 i 15 de juny. L’organitza l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona per a comerciants i altres empresaris. La participació és gratuïta, però és imprescindible la inscripció prèvia.
 
El taller porta per títol “Com garantir la bona marxa del meu negoci?”. Entre altres aspectes, s’hi donaran les claus per entendre com assolir la rendibilitat i conèixer diferents indicadors que permeten autodiagnosticar la marxa de l’empresa. La primera sessió es durà a terme el 13 de juny al Centre Cívic de Cardona i la segona el dia 15 a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní. L’horari serà sempre de tres a dos quarts de cinc de la tarda i cal assistir a les dues convocatòries.  
 

Un nou cicle per als comerços

 

Aquesta acció s’emmarca en el cicle de sessions pràctiques anomenades “El cafè del comerç”, que es realitzaran un cop al mes a les dues poblacions per facilitar eines per consolidar i fer créixer els negocis. S’hi convidarà tots els assistents a un cafè o una infusió. 
 
Les inscripcions al primer taller s’han de cursar abans del 6 de juny per correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o bé trucant a l’Agència de Desenvolupament Local, al 973481009 (Solsona) o al 938692287 (Cardona). 
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet