Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies TV3 connectarà en directe amb Solsona diumenge a la tarda durant La Marató

TV3 connectarà en directe amb Solsona diumenge a la tarda durant La Marató

Durant el Festival del Club Patinatge Solsonès es realitzarà una actualització del marcador al pavelló municipal d’esports

11/12/2017
Aquest diumenge a partir de les set de la tarda, TV3 connectarà en directe amb Solsona dins els actes en benefici de La Marató. Concretament, es veuran imatges del Festival de Patinatge que organitza el Club Patinatge Solsonès al pavelló municipal d’esports a partir de les cinc. Tant l’entitat com l’Ajuntament fan una crida a la ciutadania perquè acudeixi a l’esdeveniment i demostri davant les càmeres que Solsona és una ciutat solidària. 
 
La presentadora Mari Pau Huguet serà l’encarregada de desplaçar-se a la ciutat per realitzar aquesta connexió, en el decurs de la qual també s’actualitzarà el marcador de La Marató de TV3 mitjançant el polsador itinerant. En el programa especial solidari de Televisió de Catalunya es veuran imatges del festival, en el qual participen prop d’una cinquantena de patinadors. També s’entrevistarà Andreu González, un dels dos nois patinadors del club.  
 
La Marató de TV3 es dedica enguany a les malalties infeccioses greus, entre les quals hi ha l’hepatitis, la meningitis, la sida, la bronquitis o la tuberculosi. Són malalties causades per la invasió de microorganismes que es multipliquen en el cos humà i que poden afectar diversos aparells, com el respiratori, el digestiu o el nerviós. L’objectiu d’aquesta convocatòria solidària és sensibilitzar la població i recaptar fons que permetin impulsar noves eines preventives i mètodes de diagnòstic més eficients i ràpids. 
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet