Imatge capçalera

Solsona

Inici ca Notícies Un grup de passeig, ‘mindfulness’ i noves tècniques de mitja i ganxet, novetats de l’oferta d’activitats per ...

Un grup de passeig, ‘mindfulness’ i noves tècniques de mitja i ganxet, novetats de l’oferta d’activitats per a la gent gran de Solsona

— arxivat sota:

El programa es pot recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i les inscripcions s’obriran el dia 12

01/09/2017
La creació d’un grup de passeig, sis sessions de mindfulness (o consciència plena) i noves tècniques de mitja i ganxet són les principals novetats que s’han programat en el proper curs d’activitats per a la gent gran de Solsona. L’oferta, organitzada per la regidoria d’Acció Social i els Serveis Socials del Consell Comarcal amb la col•laboració del Consell de la Gent Gran, consta d’una trentena de propostes físiques, plàstiques i culturals i formatives. Se’n pot recollir el programa a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
 
Les inscripcions s’obriran a la recepció dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Solsona el 12 de setembre. La majoria d’activitats començaran a principi d’octubre, si bé n’hi ha que ja arrenquen a final de mes. Per a més informació també cal adreçar-se a les mateixes dependències. 
 
El grup de passeig s’adreça a aquelles persones que els interessi caminar, però necessitin seguir un ritme més suau que el del grup de caminada. L’horari encara s’ha de determinar. Quant a les sessions de mindfulness, la bona acollida que van tenir en la darrera Setmana de la Gent Gran ha fet incorporar-les al curs d’enguany. Es duran a terme quinzenalment els dimarts a la tarda d’octubre a desembre. S’hi proposaran exercicis pràctics per posar en comú la influència del pensament amb l’emoció i la conducta i per potenciar aquelles actituds que afavoreixen la tranquil•litat i el benestar interior. Pel que fa a la mitja i el ganxet, els dimecres al matí, s’hi ensenyaran noves tècniques i on buscar i interpretar patrons.  
 
Accions del document
ADREÇA: C/ Castell, 20 | 25280 SOLSONA | Telèfon: 973 48 00 50 | ajuntament@ajsolsona.cat
HORARI: Dilluns a divendres: 8.30-14.30h | Dissabtes: 9-13h
Disseny web:Grafkic
Programació i allotjament: SEMIC Internet