Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament

CIU

logociu.gif

 

Marc Barbens

Marc Barbens i Casals

Nascut a Ogern el 1991, viu a Solsona des de petit. És solter. Va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona i, professionalment, s'ha especialitzat en comunicació política i institucional.

En la dimensió política, Marc Barbens és militant de CDC i ha liderat el projecte de CiU en les eleccions municipals del 2015. Durant aquest mandat és el portaveu d'aquesta formació a l'Ajuntament de Solsona i al Consell Comarcal del Solsonès.

En el vessant associatiu, durant la seva etapa universitària va formar part de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) i va coordinar aquest organisme a la UB. A nivell local, Marc Barbens està estretament vinculat a les entitats: va entrar a formar part de la junta d'Òmnium Cultural del Solsonès abans d'assolir la majoria d'edat; va participar en la refundació de Joventut Solsonina com a portaveu, i és soci de l'Associació Fènix d'ajut i suport contra el càncer i de l'Agrupació de Geganters. Així mateix, va col·laborar amb diversos programes a l'emissora Solsona FM i, en l'àmbit esportiu, va jugar amb el CE Arrels i el CF Solsona.

Contacte:

barbens@ajsolsona.cat

Declaració d'activitats i béns de Marc Barbens


Isabel Pérez

Isabel Pérez i Martínez

Va néixer el 1977 a Galícia, per motius circumstancials, tot i que ha viscut sempre a Solsona. Està casada i és mare de dos nens bessons. Llicenciada en Dret, exerceix com a procuradora dels tribunals del partit judicial de Solsona. A dia d'avui, segueix formant-se per tal de preparar les oposicions a jutgessa.

Va iniciar la seva trajectòria política en els comicis municipals del 2015, com a independent, ocupant el número 2 de l'equip liderat per Marc Barbens i actualment és regidora de CiU.

En el seu temps lliure, li agrada fer rutes per la muntanya i vies ferrades amb la família i els amics. Forma part del col·lectiu de sortides en família de l'escola Setelsis.

Contacte:

perez@ajsolsona.cat

Declaració d'activitats i béns d'Isabel Pérez


Sílvia Torra

Xavier Torres i Romero

Nascut el 1956, és pare d'un fill i una filla. És assessor fiscal, va treballar a la banca deu anys i en fa més de vint que es dedica a la seva pròpia gestoria.

Antic militant d'UDC, va ocupar la cinquena posició en la llista de CiU a les darreres eleccions municipals com a independent. La renúncia al càrrec de regidora de Sílvia Torra, el maig del 2016, i la de David Cervilla (número 4 de la candidatura) a assumir l'acta per substituir-la ha portat Torres a entrar a l'Ajuntament el 29 de juliol de 2016.

Va ser fundador i president del Club de Golf Ribera Salada; és soci del Club Bàsquet Solsona, del qual també va ser jugador, i és director de curses i comissari esportiu en l'àmbit del motor.

Contacte:

torres@ajsolsona.cat

Declaració d'activitats i béns de Xavier Torres

Banners