Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / Junts per Solsona

Junts per Solsona

logociu.gif

 

Marc Barbens

Marc Barbens i Casals

Nascut a Ogern el 1991, viu a Solsona des de petit. Va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona (UB) i, professionalment, s'ha especialitzat en comunicació política i institucional.

En la dimensió política, Marc Barbens és militant de CDC i ha liderat el projecte de CiU en les eleccions municipals del 2015. Durant el mandat 2015-2019, va ser el portaveu d'aquesta formació a l'Ajuntament de Solsona i al Consell Comarcal del Solsonès, càrrecs que repeteix sota el paraigua de Junts per Solsona en un segon mandat arran dels resultats dels comicis del 26 de maig del 2019. 

En el vessant associatiu, durant la seva etapa universitària va formar part de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) i va coordinar aquest organisme a la UB. A nivell local, Barbens està estretament vinculat a les entitats: va entrar a formar part de la junta d'Òmnium Cultural del Solsonès abans d'assolir la majoria d'edat; va participar en la refundació de Joventut Solsonina com a portaveu, i és soci de l'Associació Fènix d'ajut i suport contra el càncer i de l'Agrupació de Geganters. Així mateix, va col·laborar amb diversos programes a l'emissora Solsona FM i, en l'àmbit esportiu, va jugar amb el CE Arrels i el CF Solsona.

Contacte:
 

A Twitter:
@marcbarbens 

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Marc Barbens


Isabel Pérez

Isabel Pérez i Martínez

Va néixer el 1977 a Galícia, per motius circumstancials, tot i que ha viscut sempre a Solsona. És mare de dos nens bessons. Llicenciada en Dret, exerceix com a procuradora dels tribunals del partit judicial de Solsona. A dia d'avui, segueix formant-se per tal de preparar les oposicions a jutgessa.

En l'àmbit polític, va entrar a l'Ajuntament el 2015, ocupant el número 2 com a independent de l'equip liderat per Marc Barbens. S'ha mantingut en el segon lloc en els comicis municipals del 2019, a partir dels quals continua com a regidora de Junts per Solsona. 

En el seu temps lliure, li agrada fer rutes per la muntanya i vies ferrades amb la família i els amics. Forma part del col·lectiu de sortides en família de l'escola Setelsis.

Contacte: 

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns d'Isabel Pérez


César García i Sánchez

Nascut el 1962 a Corbera de Llobregat, és pare d'una filla. Va entrar a l'Ajuntament de Solsona el 28 d'octubre de 2021 per ocupar la vacant de Xavier Torres al grup de Junts per Solsona. 

S’ha dedicat principalment als sectors de la fusteria i la decoració i actualment és pensionista. Delegat local de l’AECC i cofundador de Fènix, ha mantingut un contacte continuat amb els Serveis Socials. També ha estat estretament vinculat al Carnaval de Solsona i la Colla Gegantera.  

Contacte: 

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de César García

 

  • Consulta aquí les notes de premsa, articles d'opinió i mocions de Junts per Solsona

Banners