Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Aquest divendres s’inicia una nova temporada del cicle ‘Explica’m un conte’ a la biblioteca solsonina

Aquest divendres s’inicia una nova temporada del cicle ‘Explica’m un conte’ a la biblioteca solsonina

El darrer divendres de cada mes una persona d’origen estranger compartirà amb els infants una història tradicional del seu país

Amb el conte tradicional del Marroc “El lleó i el conillet”, a càrrec de Fatima Belhadi, s’estrena aquest divendres una nova temporada a Solsona del cicle “Explica’m un conte”. Es durà a terme el darrer divendres de cada mes a dos quarts de sis de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató.   

Aquesta activitat és coorganitzada per la biblioteca i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal amb el doble objectiu de fomentar el gust per la lectura i apropar els infants a la diversitat cultural de Solsona. En cadascuna de les sessions una persona d’origen estranger compartirà amb el públic una història tradicional del seu país. L’activitat es complementarà amb una manualitat relacionada amb el conte. Les convocatòries del cicle “Explica’m un conte” són gratuïtes, però els nens i nenes han d’anar acompanyats d’alguna persona adulta.

Banners