Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Serveis Socials / Gent gran
Formularis d'activitats de la gent gran i altres informacions d'interès, com el reglament del Consell de la Gent Gran

Consell de la Gent Gran de Solsona

31/01/2008 - Des d'aquí es pot accedir a la presentació del Consell de la Gent Gran de Solsona i les disposicions sobre la definició, els objectius, les funcions i la forma d'organització d'aquest òrgan municipal. El reglament es va aprovar per unanimitat en el Ple municipal del 30 de setembre de 2004 i es va modificar a final del 2007. És un organisme actiu que es reuneix periòdicament. El correu electrònic del Consell és cggsolsona@gmail.com.

Servei de menjador "Entaula't"

L'1 de juliol de 2011 entra en funcionament el menjador per a gent gran de Solsona i comarca, ubicat al Bar del Casal de Cultura i Joventut. Des d'aquí podeu descarregar-vos-en el full informatiu en PDF.

Programació de les "Tardes de ball" 2022-2023

El primer diumenge d'octubre comença una nova temporada de les "Tardes de ball", organitzades pel Consell de la Gent Gran de Solsona amb la col·laboració de la regidoria d'Afers Socials, el Departament de Drets Socials, el Casal Cívic Xavier Jounou i Gràfiques Muval. Es programa setmanalment fins al 30 d'abril. Consulteu-ne aquí tota la programació.

Banners