Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Documents
Aquest apartat està en actualització.

Govern 2007-2011

El 14 de juny del 2007, ERC, El Comú i el PSC van signar un acord de govern per a la legislatura, que estableix les bases i els objectius programàtics del primer executiu d'esquerres de l'Ajuntament solsoní. Entrant en aquest apartat podeu extreure'n el document. També es pot descarregar el discurs d'investidura del difunt alcalde Xavier Jounou, pronunciat el dia 16 de juny del 2007, i el del seu successor, David Rodríguez, que va assumir el càrrec el 23 de gener de 2010 per la desaparició de Jounou.

Feminismes

Des d'aquí podeu accedir a informació relacionada amb la regidoria de Feminismes i els serveis que coordina l'agent d'igualtat del consistori solsoní.

Pacte local per al desplegament d'infraestructures de telefonia mòbil

El juny del 2009 l'Ajuntament va signar un pacte local amb els operadors de telefonia mòbil que operen a la ciutat per a l'ordenació de les antenes al municipi. És fruit del projecte Gecodit (Generació de Consens en el Desplegament d’Infraestructures de Telefonia Mòbil), impulsat per la conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya, i per al qual es va dur a terme un procés participatiu amb diversos representants de la ciutadania. Des d'aquí es pot accedir al contingut d'aquest pacte local.

Programes d'activitats

Aquí es pengen programes d'activitats puntuals, com per exemple el de Nadal, fornit a partir de les iniciatives promogudes per les institucions i les entitats locals de Solsona.

Banners