Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / 3es Jornades pedagògiques al Solsonès

3es Jornades pedagògiques al Solsonès

L'Institut Francesc Ribalta i el Servei Educatiu del Solsonès organitzen una jornada pedagògica centrada en els usos de les TIC per millorar l'aprenentatge a l'aula, en com fomentar l'esperit crític entre l'alumnat i per compartir metodologies i eines innovadores.

Solsona acull les terceres Jornades pedagògiques del Solsonès, adreçada als centres educatius del Solsonès i comarques veïnes, en les quals s'exposaran experiències de centres similars a les característiques de l'Institut Francesc Ribalta. És una convocatòria també oberta a famílies i tothom que pugui estar interessat en la matèria. Entre d'altres, s'hi treballaran usos pedagògics de les TIC per millorar l'aprenentatge a l'aula i com fomentar l'esperit crític entre l'alumnat. També s'hi vol compartir metodologies i eines d'aula innovadores i crear espais de reflexió i debat pedagògic per millorar els aprenentatges de l'alumnat. 

En el decurs de la jornada, es presentarà el Pla digital de Catalunya 2020-2025, es duran a terme tallers sobre comunicació emocional, escape rooms digitals o pràctiques restauratives com a eina de prevenció i resolució de conflictes, entre d'altres. Els infants que hi acudeixin podran gaudir de l'espai "Aprenem jugant", dinamitzat per l'alumnat del cicle d'Educació Infantil amb la col·laboració d'alumnes del SIEI i del PFI. Consulteu la programació completa aquí. Per a inscripcions, cliqueu aquí.

Aquesta jornada és organitzada per l'Institut Francesc Ribalta i el Servei Educatiu del Solsonès amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Solsona.

Quan 28/03/2020
de a
On Edifici vell del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (Pujada del Seminari)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973481079
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners