Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments

Esdeveniments

Esdeveniments del lloc

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Boles de paper', de Rafel Donat

28/09/2022 - 19:00 / 20:15

El fisioterapeuta i doctor en tecnologia educativa i gestió del coneixement figuerenc Rafel Donat presenta a Solsona la seva primera obra literària fora del seu àmbit professional, el recull de vint relats 'Boles de paper', en un acte presentat per Paula Llordella.

Llegir Més

CICLE GAUDÍ: 'Escape Room: la pel·lícula'

30/09/2022 - 21:30 / 23:00

Amb el film d'Hèctor Claramunt 'Escape Room: la pel·lícula' s'estrena a Solsona l'oferta estable de cinema recent en català Cicle Gaudí. És una comèdia protagonitzada per Joan Joan que arriba a la gran pantalla després de quatre temporades d'èxit al teatre.

Llegir Més

Commemoració del 5è aniversari del Primer d'Octubre

01/10/2022 - 12:00 / 13:00

Les entitats sobiranistes del Solsonès organitzen la commemoració del cinquè aniversari del Primer d'Octubre amb una lectura de manifest, una actuació musical i la sortida en bus a Barcelona per participar a la manifestació de la jornada.

Llegir Més

5è Solxicsona

01/10/2022 al 02/10/2022

Després de dos anys de pausa per la pandèmia, Solsona recupera la programació lúdica dedicada als infants de primària i les seves famílies amb la cinquena edició del Solxicsona, que surt íntegrament al carrer. Hi haurà una sessió de cinema a la fresca, el dissabte primer d’octubre al vespre, i prop d’una desena de tallers i jocs i un concert de rumba a càrrec de Landry, el diumenge 2 al matí. Totes les propostes seran gratuïtes i es concentraran al nucli antic i al Vall Calent.

Llegir Més

Els diumenges, "Tardes de ball"

02/10/2022 al 30/04/2023

Després del parèntesi estival, torna la programació de les "Tardes de ball", que organitza setmanalment el Consell de la Gent Gran de Solsona. És el pretext idoni per mantenir-se actiu cada diumenge al vespre i començar la setmana amb bon peu.

Llegir Més

CALIDOSCÒPIA 2022

07/10/2022 al 04/11/2022

L’escriptora i activista refugiada a Catalunya Nadia Ghulam; Abdel Gahni, que va viure diverses adversitats des que es va quedar sord de petit; la viticultora Mariona Rendé, víctima dels aiguats que van arrasar el seu celler el 2019; Josep Giribet, daltònic i savi en pigments, i el solsoní Joan Ramon Colillas, empresari i terapeuta que ha superat un llarg procés d’addiccions. Són els ponents de la cinquena edició del cicle de conferències Calidoscòpia, organitzat per la Biblioteca Carles Morató durant cinc divendres de tardor, amb la resiliència de fil conductor.

Llegir Més

Banners