Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments

Esdeveniments

Esdeveniments del lloc

Els diumenges, "Tardes de ball"

02/10/2022 al 30/04/2023

Després del parèntesi estival, torna la programació de les "Tardes de ball", que organitza setmanalment el Consell de la Gent Gran de Solsona. És el pretext idoni per mantenir-se actiu cada diumenge al vespre i començar la setmana amb bon peu.

Llegir Més

Jornades Europees del Patrimoni al Museu de Solsona

07/10/2022 al 09/10/2022

Torna la festa major del patrimoni cultural amb un programa d'activitats gratuïtes organitzades pel Museu de Solsona en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni. Enguany es dediquen a la cultura ibera amb una recreació històrica de guerrers, una xerrada i la projecció d'un documental.

Llegir Més

CALIDOSCÒPIA 2022

07/10/2022 al 04/11/2022

L’escriptora i activista refugiada a Catalunya Nadia Ghulam; Abdel Gahni, que va viure diverses adversitats des que es va quedar sord de petit; la viticultora Mariona Rendé, víctima dels aiguats que van arrasar el seu celler el 2019; Josep Giribet, daltònic i savi en pigments, i el solsoní Joan Ramon Colillas, empresari i terapeuta que ha superat un llarg procés d’addiccions. Són els ponents de la cinquena edició del cicle de conferències Calidoscòpia, organitzat per la Biblioteca Carles Morató durant cinc divendres de tardor, amb la resiliència de fil conductor.

Llegir Més

Banners