Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / Actuacions de violí i violoncel de Solsona Sona

Actuacions de violí i violoncel de Solsona Sona

Alumnes i professors del curs d'estiu de l'Associació Catalana del Mètode Suzuki ofereixen quatre concerts gratuïts de violí i violoncel en places de la ciutat i al teatre comarcal.

Durant cinc dies, l'Associació Catalana del Mètode Suzuki d'ensenyament musical concentra el seu curs d'estiu a Solsona. Solsona Sona ofereix a l'alumnat classes i moments de socialització i concerts en les instal·lacions de l'Escola de Música Joan Roure i altres espais municipals. Les actuacions de violí i violoncel, obertes al públic general i d'entrada lliure, són les següents:

  • 17 de juliol a les 19.30 h a la plaça Major
  • 19 de juliol a les 18.30 h a la plaça de Ramon Llumà
  • 20 de juliol a les 18.30 h al teatre comarcal
  • 21 de juliol a les 12 h al teatre comarcal 

Segons la presidenta de l’Associació Catalana del Mètode Suzuki i coorganitzadora de l’estada a Solsona, Montse Ciurans, “el curs té l’objectiu d’oferir un intensiu de classes d’instrument, donar l’oportunitat de conèixer nou professorat i crear convivència entre les famílies, gaudir d’un entorn privilegiat i fer partícip de les activitats la població de Solsona”.   

Les classes individuals compartides es combinen amb les col·lectives, les sessions d’improvisació, l’espai d’orquestra i música de cambra i els concerts, entre d’altres. El mètode Suzuki d’aprenentatge musical dona un paper clau a les famílies en la motivació dels infants. Conegut també com l’educació del talent, parteix de la idea que si els nens i nenes s’envolten dels musicals com ho fan de la llengua materna, poden desenvolupar l’habilitat en la música.

Quan a
On Plaça Major, plaça de Ramon Llumà i teatre comarcal
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973480050 (ext. 107)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners