Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / Assajos de les Caramelles

Assajos de les Caramelles

L'Orfeó Nova Solsona i l'Esplai Riallera obren les Caramelles, la tradició festiva més nostrada per Pasqua, al conjunt de la població a qui li agradi cantar. Els divendres de març fins al dia 22, es duen a terme els assajos dels adults i tots els dissabtes fins al 23, els infantils.

A les acaballes de l'hivern, l'Orfeó Nova Solsona i l'Esplai Riallera es preparen per a les cantades de Caramelles de Pasqua, que se celebraran el diumenge 31 de març per carrers i places de Solsona, i el dilluns primer d'abril recorrent algunes masies del Vinyet, enguany a la partida de Sant Honorat. Per formar les colles de cantaires, ambdues entitats obren els assajos a tothom a qui li agradi aquesta tradició. 

Joves i adults poden assajar amb l'Orfeó cada divendres entre el 8 i el 22 de març a les 21.30 h a la sala Orfeó de l'Escola Municipal de Música Joan Roure, mentre que els infants de 3 a 12 anys, tant si formen part de l'Esplai com si no, són convocats al cau de l'entitat, als baixos del Casal de Cultura, els dissabtes del 2 al 23 de març a les 16 h. En aquest cas, es demana inscripció prèvia aquí

Quan a
On assajos adults, sala Orfeó de l'Escola M. de Música, i assajos infantils, a l'Esplai Riallera (baixos Casal de Cultura)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 693821987
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners