Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / CONFERÈNCIA: Eines per abordar l'abús de les pantalles per part d'adolescents i joves

CONFERÈNCIA: Eines per abordar l'abús de les pantalles per part d'adolescents i joves

El 6 i l'Oficina Jove del Solsonès proposen a les famílies una ponència gratuïta sobre l'impacte de l'entorn digital en els menors.

L'Oficina Jove del Solsonès i el Servei d'Intervenció Socioeducativa El 6 del Consell Comarcal uneixen esforços i organitzen la xerrada "I si es passen tot el dia connectats, què?", a càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg i educador social. Adreçada a famílies d'adolescents i joves, es tracta d'una conferència gratuïta que vol posar l'accent en l'abús de pantalles per part de la població juvenil amb i sense pandèmia. A banda de tenir el seu format presencial a les 19.30 h del vespre al Teatre Comarcal de Solsona (amb obertura de portes a les 19 h), la ponència també es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament solsoní. 

Psicòleg a la Fundació Althaia, Jordi Bernabeu és educador social especialitzat en l'abús de les TIC i en atenció del consum de drogues, amb especial interès en adolescents i joves, sobretot pel que fa a la prevenció d'usos 2.0 a Internet, les xarxes socials i altres pantalles. Amb la seva recerca, Bernabeu fa palesa la necessitat d'establir una mirada molt més àmplia i nova respecte el context digital i juvenil. 

Juntament amb el Consell Comarcal del Solsonès i l'Ajuntament de Solsona, El 6 i l'Oficina Jove impulsen aquesta proposta divulgativa, que té la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 

Quan 05/05/2021
de a
On Teatre Comarcal de Solsona i canal de Youtube de l'Ajuntament de Solsona
Nom de contacte
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners