Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / EXPOSICIÓ: 'Alba. Més de 400 anys d'indumentària litúrgica'

EXPOSICIÓ: 'Alba. Més de 400 anys d'indumentària litúrgica'

Coincidint amb la commemoració del 425è aniversari de la creació del Bisbat, el Museu de Solsona inaugura una exposició de producció pròpia sobre les riques col·leccions de teixit i indumentària litúrgica de l'Església solsonina que es conserven al propi museu i en algunes parròquies.

La instal·lació "Alba. Més de 400 anys d'indumentària litúrgica a l'Església de Solsona" descobreix alguns tresors amagats i apropa el públic a una cultura tradicional i a un llenguatge simbòlic clau per entendre part del patrimoni i la història del territori. Ho fa mitjançant la mostra de vestits de festa per a la litúrgia, ornaments tèxtils per als objectes i escenaris de culte i de les robes pròpies dels clergues. És una exposició de producció pròpia del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona, que s'emmarca dins els actes de commemoració del 425è aniversari de creació del Bisbat.

Es pot visitar de dimecres a dissabtes d'11 a 18.30 h i diumenges i festius (excepte dilluns), d'11 a 14 h fins al 14 de desembre. A partir del 15 de desembre, divendres i dissabtes d'11 a 17 h i diumenges i festius, d'11 a 14 h. S'inaugura l'1 de setembre a les 12 h.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan a
On Museu Diocesà i Comarcal (pl. de Palau, 1)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973482101
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners