Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / EXPOSICIÓ: "El gest i la paraula"

EXPOSICIÓ: "El gest i la paraula"

De l'aliança de l'artista Marta Ricart i el poeta i pastor Pep Divins, ambdós lloberencs, en neix un nou projecte vinculat al llibre 'La cultura del blat', la mostra "El gest i la paraula". Produïda pel Museu de Solsona, aquesta exposició aprofundeix en l'univers que s'amaga rere la sonoritat de les paraules recollides per Divins.

El dia 12 de gener a les 19.30 h s’inaugurarà al pati gòtic del Consell Comarcal del Solsonès "El gest i la paraula", una creació de l'artista Marta Ricart que neix del diàleg amb el poeta Pep Divins i el seu darrer treball, La cultura del blat, que ens acosta a una cosmovisió definida per l’autor com a "rural, oral i local".

L'exposició parteix dels gestos que es troben a la part final del llibre, fruit de la descoberta, per part de Marta Ricart, de la sonoritat de les paraules recollides per Divins i l'univers que s'hi amaga. El gest es concep com "la part perduda i oblidada d’un llenguatge universal que no és exclusivament humà, on el concret i el visible conviuen amb la invisibilitat i la permanència, on la lletra, el referent i la forma conviuen amb la natura, el moviment i la formació".

La mostra, produïda pel Museu Diocesà i Comarcal de Solsona, es completa amb aportacions sonores i matèriques de Montserrat Isanta i Sara Reig. Es podrà visitar fins al 12 de març en l'horari d'obertura del Consell Comarcal.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan a
On Pati gòtic del Consell Comarcal del Solsonès
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973482101
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners