Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / II Barri de les Lletres i la Música

II Barri de les Lletres i la Música

UBIC i Empresaris per al Solsonès organitzen la segona edició d’un certamen que casa cultura i comerç amb una desena d'actuacions a carrers i places de la ciutat durant la primera quinzena d'agost.

Durant la primera quinzena d’agost, Solsona es convertirà, per segon any, en el Barri de les Lletres i la Música amb una desena d’actuacions. Carrers i places de la ciutat es convertiran en escenaris i establiments en prescriptors de llibres en una iniciativa que vol casar cultura i comerç, fomentar la lectura i promocionar artistes locals. S’han programat concerts i recitals a l’aire lliure, alhora que més d’una trentena de comerços tindran exposades obres literàries als aparadors, que es podran consultar a la Biblioteca Carles Morató.

Les cites culturals seran sempre a les 11.30 h i es concentraran a les places de Sant Joan i Sant Isidre, el portal del Castell i el passeig del Pare Claret (davant del Casal de Cultura). Enguany, a més, s’hi afegeix un punt nou: el dissabte 7 d’agost s’estrenarà l’escenari de la placeta de l’edifici Piscis, a l’avinguda del Pont. 

En aquests espais s’hi podran veure recitals i actuacions musicals de Rosa M. Arrazola, Emma Ruca i Nora Jou; Mireia Costa i Lleó Pérez; Montse Isanta i Eduard Gener; Laia Pujol i Alexander Aranda; La Quinta del Barrio; Marga Torres i Noemí Vilaseca; Lídia Soldevila i Martina Marsal; Alguer Vendrell; Alba Mascarella i Montse Riu; Gerard Enrique, Pau Cardona, Marc Iglesias i Roger Calduch. Atenció: a causa de la pluja, l'actuació de Mireia Costa i Lleó Pérez A dues veus es reprograma per al 19 d'agost a les 11.30 h a la plaça de Sant Joan.

Un espai de lectura

Paral·lelament, la Biblioteca Carles Morató instal·larà una zona de lectura a l’exterior durant les mateixes dates amb les obres proposades pels establiments. A més, l’equipament també oferirà durant tot l’any una llista de recomanacions amb aquests títols. Hi ha diversos comerços que proposen un llibre i ambientaran l’aparador segons la història literària de l’obra.

Una altra novetat d’aquest any serà la incorporació de la figura del pregoner, que anunciarà els concerts i les propostes literàries dels comerços diàriament.

El Barri de les Lletres i la Música és una iniciativa per potenciar la cultura i el comerç locals. És un projecte de la UBIC i Empresaris per al Solsonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la Biblioteca Carles Morató i la Diputació de Lleida i el finançament de Solsona Co.

Quan a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners