Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / JORNADA: "Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible?"

JORNADA: "Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible?"

L'Escola Agrària del Solsonès organitza una jornada sobre menjadors ecològics en el marc de la Setmana Bio a l'Escola. S'adreça tant a famílies, AMPA i equips directius d'escoles com a productors d'aliments ecològics.

El Solsonès s'afegeix a la segona Setmana Bio a l'Escola amb una jornada sobre els reptes dels menjadors ecològics i de proximitat organitzada per l'Escola Agrària del Solsonès. La primera intervenció anirà a càrrec de Joan Maria Ribas, xef i fundador d'Ecomenja. Es titula "Com funciona la gestió dels menjadors ecològics i de proximitat? L'experiència d'Ecomenja". A continuació, Nani Moré, xef, directora de Menjadors Ecològics i responsable del documental "El plat o la vida" (2012), impartirà una xerrada titulada "Com podem potenciar els aliments ecològics i de proximitat als menjadors? Reptes davant la nova normativa". A les 18.30 h hi haurà un torn de preguntes i col·loqui amb els assistents.

 

Quan 23/10/2018
de a
On saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973480713
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners