Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / Taller per a la restauració d'experimentació amb producte local

Taller per a la restauració d'experimentació amb producte local

En el marc de Coop de Territori de Masies s'organitza a Solsona un taller de cuina per a vegans i sense al·lèrgens adreçat a la restauració.

Laia Espasa, de la botiga Molsa-Toleràncies, dinamitza un taller que porta per nom "Cuinem per als vegans i sense al·lèrgens". És una de les tres activitats que Territori de Masies organitza el juny adreçades al sector de la restauració per promocionar el producte local i de proximitat. Cal inscriure-s'hi prèviament per telèfon, al 693054437, o bé per correu electrònic a.

Quan 10/06/2019
de a
On Molsa-Toleràncies (passeig del Pare Claret, 15)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 693054437
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners