XERRADA: "Dones emprenedores en l'àmbit de la salut, alimentació saludable i cuina"
Posar en valor l'emprenedoria i donar a conèixer les experiències de dones que aposten per la salut, l'alimentació saludable i la cuina és l'objectiu de la xerrada que el dilluns 26 de setembre organitza la botiga Molsa Toleràncies al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató amb la col·laboració de l'equipament.
Una de les participants és Sílvia Ferrer, d'Espai René, arquitecta especialitzada en la salut de l'hàbitat i la bioconstrucció i parlarà també de la seva aposta per la cuina pràctica, de temporada, senzilla, tradicional i arrelada al territori. D'altra banda, la dietista-nutricionsita i experta en psiconeuroimmunologia Martina Ferrer, de l'equip d'Ets el que menges, farà una introducció a la salut integrativa, com a visió global de l'alimentació terapèutica, el cos, la ment i el benestar.
Cristina Moncunill, propietària del primer restaurant vegà a la regió de Múrcia i cuinera que va aconseguir una de les primeres estrelles verdes concedides per la Guia Michelin, se centrarà en l'alimentació vegana. Finalment, Laia Espasa, llicenciada en ciències ambientals i responsable de Molsa Toleràncies, moderarà l'acte, a més de presentar el seu cas professional a partir d'una trajectòria que l'ha dut a crear el seu propi negoci com a rebost de salut, a partir de l'alimentació ecològica i la salut integrativa.