Xerrada-taller benèfica a càrrec del xef Sergi de Meià
Sergi de Meià, cap de cuina del restaurant barceloní que duu el seu nom, imparteix una xerrada-taller per ensenyar a preparar bunyols de cigrons. La recaptació de l'acte es destinarà a millorar els serveis de l'Associació Fènix.
L'Associació Fènix, d'ajuda i suport contra el càncer, organitza una xerrada-taller a càrrec del xef del restaurant Sergi de Meià, dedicat a la cuina 100 per cent de proximitat. Hi ensenyarà a preparar bunyols de cigrons. És una activitat oberta a tothom per a la qual es demana un donatiu de 5 euros, que es destinarà a millorar els serveis que Fènix ofereix a les persones malaltes de càncer i els seus familiars.
Quan |
14/10/2018 de a |
---|---|
On | Casal Cívic Xavier Jounou (c. d'Antoni Gaudí, 2) |
Nom de contacte | fenixsolsones@gmail.com |