Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / La residència de Solsona es prepara per a una setmana clau per passar a ser taronja

La residència de Solsona es prepara per a una setmana clau per passar a ser taronja

Fins avui es lamenten 27 defuncions, l’última produïda les últimes 24 hores

Després de viure les seves tres setmanes més complicades, l’Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona es prepara per abordar una setmana que serà clau per a la recuperació de la normalitat. Tal com s’ha exposat avui en la reunió de la comissió de seguiment del brot, es preveu poder passar a ser residència taronja segona la classificació establerta pel Departament de Salut en el Pla sectorial de gestió de la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2 en l’àmbit residencial.

Aquesta classificació significaria que el brot, detectat a final de desembre, està controlat. També permetria començar a treballar en la planificació i la gestió del retorn de les 16 persones que es van traslladar a una residència d’Igualada. La nota discordant, però, de la informació d’avui és la mort d’una usuària les últimes 24 hores, que fa que la xifra total de residents finats se situï en els 27. La Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés i les institucions representades en la comissió de seguiment traslladen el seu condol a la família i amistats.   

En la reunió d’avui s’ha convingut d’espaiar els comunicats de premsa sobre la situació epidemiològica del centre. Després de 22 dies d’informar-ne diàriament, i a causa de la progressiva normalització de la vida a la residència, s’ha considerat oportú publicar comunicats quan hi hagi notícies rellevants.  

arxivat sota: ,

Banners