Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / 12 persones grans de Solsona troben el benestar a través de la música en un curs organitzat per l’Ajuntament

12 persones grans de Solsona troben el benestar a través de la música en un curs organitzat per l’Ajuntament

El grup comparteix la seva experiència amb el públic en l’activitat de final de curs

Un concert de Sant Jordi obert a tothom, diumenge al matí, va posar el punt i final a un nou curs de musicoteràpia per a la gent gran organitzat per la regidoria d’Acció Social de Solsona. Les dotze persones participants, la gran majoria dones, van compartir amb el públic el tipus d’activitats realitzades durant els tres mesos que ha durat el curs, conduït pels professors de música Xavier Juanco i Marta Lorenz.

Percussió corporal, un conte musical, improvisacions amb instruments de làmines, la interpretació de l’”Hallelujah” de Leonard Cohen o un ball al ritme d’“I wish” de Stevie Wonder van ser algunes de les actuacions del programa, una variada demostració de l’ús de la música com a mitjà per a arribar al benestar físic, psicològic i emocional.

Des de l’organització s’ha agraït la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Anna Camps en l’activitat de cloenda del curs. L’Ajuntament té la voluntat de donar continuïtat a l’activitat trimestral de musicoteràpia, organitzada des de fa tres cursos, en properes edicions. Les sessions, que no requereixen tenir coneixements musicals, s’enfoquen com una vivència, un espai per al joc, l’experimentació, la improvisació i la creativitat.

arxivat sota: ,

Banners