Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Arriba a la biblioteca solsonina una exposició interactiva per reflexionar sobre el concepte “casa”

Arriba a la biblioteca solsonina una exposició interactiva per reflexionar sobre el concepte “casa”

La instal·lació, creada pel Clijcat i adreçada a infants i joves fins a 16 anys, es pot visitar fins a final d’any

Tots tenim dret a una casa, però què entenem per “casa”? Com són els habitatges al llarg del temps i l’espai? I què és la casa com a espai simbòlic? Són algunes de les qüestions que aborda l’exposició interactiva “Casa!”, creada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat), que ha obert portes avui a la Biblioteca Carles Morató de Solsona. La instal·lació es podrà visitar fins a final d’any en l’horari de l’equipament.

Aquesta mostra, adreçada especialment al públic infantil i juvenil fins als 16 anys i les famílies, indaga en tot allò que fa sentir i viure aquest espai físic o simbòlic. Alhora, descobreix aquells habitatges que no tenen forma de casa, els que ho són per un temps limitat o provisional i els compartits. El relat expositiu s’ha estructurat en tres franges d’edat (petits, mitjans i grans), i recull reflexions, referències bibliogràfiques i propostes de joc que conviden el públic a interactuar.

Si bé la Biblioteca Carles Morató ha organitzat visites escolars, l’exposició “Casa!” és oberta a tothom que la vulgui conèixer.

Activitat: Exposició “Casa!” (del Clijcat)
Dies: fins al 30 de desembre
Horari: en l’horari de la biblioteca: dimarts, divendres i dissabte, de 10 a 13.30 h, i de dilluns a divendres, també de 16 a 20 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató

Banners