Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El CF Solsona signa un conveni amb l’Ajuntament per a la gestió del bar del camp municipal

El CF Solsona signa un conveni amb l’Ajuntament per a la gestió del bar del camp municipal

El consistori cedeix l’ús de les instal•lacions “conscient de la tasca esportiva, social i juvenil de l’entitat”

El Club Futbol Solsona continuarà gestionant el servei de bar del camp municipal almenys fins a final d’agost de l’any que ve. Així ho estableix un conveni de col•laboració entre l’entitat i l’Ajuntament rubricat a final del 2017 per regularitzar una pràctica que ja es venia fent. El van firmar el regidor d’Esports, Ramon Xandri, i el president del club, Joan Solé. 
 
La cessió és gratuïta, de manera que l’entitat no ha de satisfer cap tipus de contraprestació al consistori per utilitzar el bar, situat en un immoble ubicat al costat del camp, on també s’ubiquen els vestidors i despatxos. L’Ajuntament afirma que és “conscient de la tasca esportiva, social i juvenil que duu a terme l’entitat”, segons Xandri, motiu pel qual es considera oportú col•laborar-hi i cedir-li aquest espai.
 
Els horaris del bar es mantindran com fins ara, sempre que hi ha entrenaments, partits o qualsevol altra activitat relacionada amb el club. Així, de dilluns a divendres obre de sis de la tarda a deu de la nit i els caps de setmana, en funció dels partits. 
 
El manteniment i la neteja van a càrrec del CF Solsona, que també podrà realitzar obres al local que siguin necessàries per a aquesta activitat i assumint-ne el cost –l’any passat l’Ajuntament va adequar el magatzem i la cuineta del bar. El conveni també estableix la prohibició de vendre i subministrar begudes alcohòliques als menors d’edat. La durada de l’acord coincidirà amb el final de la temporada 2018-2019, moment a partir del qual es podrà prorrogar per un nou període de dos anys. 
 

Banners