Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El consistori de Solsona modifica els horaris de l’OAC

El consistori de Solsona modifica els horaris de l’OAC

Els dilluns s’amplia l’atenció al públic fins a les set de la tarda, mentre que els dissabtes d’obertura es redueixen a un matí al mes

A partir d’aquest dissabte, l’Ajuntament solsoní modifica l’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Els dilluns s’amplia l’atenció al públic fins a les set de la tarda, de forma ininterrompuda des del matí, mentre que els dissabtes d’obertura es redueixen a un matí al mes. La resta de dies es mantindrà el mateix horari que l’actual, de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda.

Segons explica l’alcalde, David Rodríguez, s’ha realitzat un seguiment de l’activitat registrada els dissabtes al matí i “el volum de consultes o gestions d’aquest dia de la setmana és tan baix que requeria un replantejament de l’organització interna de l’Oficina”. El batlle considera que pot resultar més útil oferir la possibilitat d’acudir a l’OAC el dilluns a la tarda i, per a qui no tingui més remei que anar-hi el cap de setmana, obrir el darrer dissabte de cada mes amb el mateix horari com fins ara, de nou a una.

Nou horari d'atenció al públic:

  • Dilluns, de 8.30 a 19 h (ininterrompudament). Juliol i agost, fins a les 14.30 h
  • De dimarts a divendres, de 8.30 a 14.30 h
  • Últim dissabte de cada mes, de 9 a 13 h

Banners