Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El primer tram de la pujada del Seminari recupera el doble sentit de circulació

El primer tram de la pujada del Seminari recupera el doble sentit de circulació

Es poden incorporar a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre els vehicles que vagin en direcció a l’avinguda del Pont

Des de la setmana passada ja es permet el trànsit en sentit descendent per la pujada del Seminari de Solsona fins a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre. El primer tram del carrer ha recuperat el doble sentit de circulació que va deixar de tenir fa deu anys. Amb aquesta reordenació de la mobilitat el consistori dona resposta a una petició dels veïns dels sectors dels Masos i del Turó de Sant Magí i la zona esportiva i es diversifica el flux de trànsit que es concentra a la rotonda de la plaça d’Antoni Guitart.

Així, els vehicles que baixen per aquesta via poden arribar fins a l’encreuament de davant del tanatori. La incorporació només pot fer-la el trànsit que vagi en direcció a l’avinguda del Pont per seguretat i per minimitzar les maniobres. El trànsit que vulgui circular en direcció a l’avinguda del Cardenal Tarancón haurà de seguir el mateix itinerari com fins ara, pels carrers de Mossèn Serra i Vilaró i Pere Màrtir Colomés.

L’habilitació de dos carrils en aquest tram de la pujada del Seminari ha suposat la supressió de les places d’estacionament del costat dret en sentit descendent. La tardor del 2009 es va dur a terme una reordenació de la mobilitat en tot el sector coincidint amb les obres d’urbanització de l’avinguda de Sant Jordi i els carrers de Domènec Costa i Bafarull i del General Tristany, una actuació que va comportar canvis de sentit i unidireccionalitat en alguns vials per criteris de seguretat i la dotació de noves places d’estacionament.  

Banners