Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El teixit empresarial del Solsonès i Cardona crea el Club de l’Autònom

El teixit empresarial del Solsonès i Cardona crea el Club de l’Autònom

La primera iniciativa per arrencar el projecte és una sessió de 'networking' el dia 31

S’oferirà assessorament personalitzat en planificació estratègica i es crearà un directori per donar a conèixer l’activitat dels seus membres 

Els serveis i activitats del col•lectiu tindran la col•laboració del Solsona Co i l’Agència de Desenvolupament Local, entre altres entitats 
 
 
Els autònoms del Solsonès i Cardona que vulguin donar-se a conèixer a empreses i particulars, o que se’ls trobi més fàcilment, i realitzar projectes amb altres autònoms i empreses disposen d’una nova plataforma a partir d’aquest any. Neix el Club de l’Autònom, una iniciativa sorgida de la inquietud d’alguns treballadors per compte propi i de les associacions empresarials, que té el suport del Solsona Co i l’Agència de Desenvolupament Local, entre altres entitats i institucions, que s’hi sumaran, per desenvolupar serveis i activitats.
 
El Club de l’Autònom aspira a convertir-se en un lloc de trobada de professionals autònoms del territori en què disposin de serveis que responguin als seus interessos. S’adreça a autònoms no econòmicament dependents, aquells que formen part d’una societat civil no mercantil i els de comunitats de béns. 
 
Un dels serveis serà l’assessorament personalitzat en planificació estratègica. Tindran una durada de nou hores distribuïdes en diferents sessions i es podran començar el febrer, el juny o a l’octubre. També es podrà participar en el directori d’autònoms, una eina amb cercador disponible en diferents webs relacionades amb l’activitat econòmica.  
 
L’activitat amb què arrenca aquest projecte és una primera sessió de networking, que es durà a terme el dia 31 d’aquest mes de dos quarts de set de la tarda a nou del vespre a l’Hotel Sant Roc de Solsona. La idea és que els participants es donin a conèixer i puguin començar a establir vincles per a possibles nous projectes. És una convocatòria també oberta a emprenedors que hagin iniciat l’activitat econòmica com a autònoms o estiguin a punt de fer-ho. Cal inscriure-s’hi amb antelació en línia, a través del web www.adlsolcar.cat/club-de-lautonom, telefònicament als números 973481009 o 938692287, o per correu electrònic a laura.ibanyez@adlsolcar.cat.  
 
Per al regidor de Promoció Econòmica de Solsona, Lluís-Xavier Gonzàlez, el Club de l’Autònom té tot el suport dels ajuntaments perquè “és una gran iniciativa”. Gonzàlez considera que “actualment resulta imprescindible” l’agrupació dels diferents autònoms “per estudiar possibles sinergies que permetin el creixement o l’estudi de noves propostes de negoci”. Igualment, “la possible associació o el compartiment de serveis entre ells abarateix les sempre importants despeses d’aquests treballadors”.
 
Aquest projecte, impulsat per l’Associació d’Empresaris de Cardona i Empresaris per al Solsonès, està finançat pels consistoris de Solsona i Cardona i té la dedicació tècnica de personal subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. 
 

Banners