Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’ajuntament solsoní es tenyeix de verd per reivindicar la tasca essencial de les treballadores socials

L’ajuntament solsoní es tenyeix de verd per reivindicar la tasca essencial de les treballadores socials

A Solsona i comarca 17 persones es dediquen a aquesta professió a l’Administració i a entitats del tercer sector
La il·luminació serà de color verd, que identifica el treball social

La il·luminació serà de color verd, que identifica el treball social

Com cada any, el 19 de març l’eixida de l’ajuntament de Solsona es tenyirà de verd. Serà una manera de reivindicar la tasca essencial del treball social amb motiu del dia mundial de la professió. A Solsona i comarca hi ha disset persones que s’hi dediquen des de l’Administració i entitats del tercer sector.

La universalització dels serveis socials tot equiparant-los als altres pilars de l’estat del benestar; la desestigmatització dels seus usuaris; l’augment dels recursos per atendre totes les necessitats socials que gestionen i, en una comarca rural com el Solsonès, facilitar l’accés als serveis a tota la població que viu disseminada, són alguns dels reptes del treball social que assenyalen les sis persones que s’hi dediquen des dels Serveis Socials del Solsonès.

Amb la il·luminació de l’edifici consistorial de color verd cada 19 de març, l’Ajuntament s’adhereix a la petició formulada per la Delegació de Lleida del Col·legi de Treball Social de Catalunya.

Banners