Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní obre dimarts les reserves per a la renovació del DNI durant la tardor

L’Ajuntament solsoní obre dimarts les reserves per a la renovació del DNI durant la tardor

Es programen dues tandes, una per als dies 14 i 16 d’octubre i una altra per al 2 i 4 de desembre

Les properes tandes de renovació o expedició del DNI que la Policia Nacional ha programat a Solsona seran a la tardor. La primera, els dies 14 i 16 d’octubre i la següent, el 2 i 4 de desembre. L’Ajuntament n’obrirà les reserves dimarts que ve, primer de setembre. Qui hi estigui interessat pot demanar hora  presencialment a l’OAC municipal, o bé trucant-hi al 973480050.

Com a mesura de prevenció de la COVID-19, es redueix el nombre de places disponibles, que serà de setanta per torn, i per evitar la formació de cues, al moment de la reserva es donarà un hora concreta.  Així mateix, s’adverteix que aquestes dates estan condicionades a l’evolució de la pandèmia.

Com sempre, es recorda a tothom que es faci el document nacional d’identitat o se’l renovi que és imprescindible acudir a les dependències municipals els dos dies del torn corresponent, ja que el primer es faciliten les dades personals i el segon es recull el DNI. Cal dur el vell i una fotografia de carnet. El preu, en ambdós casos, és de 12 euros, i s’ha de pagar en efectiu.

Banners