Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Nit de l’Esport del Solsonès, el dia 19, es trasllada a la Sala Polivalent amb un nou format

La Nit de l’Esport del Solsonès, el dia 19, es trasllada a la Sala Polivalent amb un nou format

Es crearà una comissió amb entitats i centres escolars per donar una nova projecció al certamen esportiu

Després de setze edicions al Teatre Comarcal de Solsona, la Nit de l’Esport del Solsonès, el proper divendres 19 d’aquest mes, es trasllada a la Sala Polivalent i amb un format renovat, a més d’una nova data, ja que sempre se celebrava a final d’any. L’acte tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i l’entrada és lliure i sense invitació. 
 
La festa de reconeixement a l’activitat esportiva de la comarca s’iniciarà a l’auditori de la Sala Polivalent amb una xerrada a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí que porta per títol “Els valors et fan guanyar”. Una hora més tard, a dos quarts de nou, la sala gran del mateix equipament acollirà la dissetena Nit de l’Esport, amb un reconeixement als equips federats, l’esport escolar i l’esport d’alt nivell. També es guardonarà la trajectòria d’una persona vinculada al món esportiu comarcal.
 
En el procés de canvis i renovació en què es troba aquesta gala, organitzada pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Solsona i el Consell Esportiu del Solsonès, en breu es crearà una comissió amb diverses entitats esportives i centres escolars. Aquest òrgan ha de servir per donar una nova projecció al certamen esportiu i reimpulsar el reconeixement a l’activitat esportiva a la comarca.

 

Banners