Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La renovació de la xarxa d’aigua obliga a tallar el subministrament al sector est de Solsona diumenge al matí

La renovació de la xarxa d’aigua obliga a tallar el subministrament al sector est de Solsona diumenge al matí

La incidència afectarà la Cabana d’en Geli, Cal Xuxa i les partides de Sant Honorat i Santa Llúcia, entre d’altres

Aquest diumenge, dia 20, es produirà un tall en el subministrament de l’aigua al sector est del terme municipal de Solsona amb motiu de treballs de millora de la xarxa d’aigua potable. La interrupció començarà a dos quarts de set del matí i s’allargarà fins a les dotze del migdia, a tot estirar.

L’afectació serà, principalment, a les partides de Sant Honorat i Santa Llúcia, les urbanitzacions de la Cabana d’en Geli, la part nova de la Cissa i tot Cal Xuxa i els polígons industrials de la Vinya del Teuler i Pronisa. Les llars i naus amb dipòsit no haurien de tenir problemes de subministrament.

Des del Servei Municipal d’Aigua, se substitueix una canalització de 110 mil·límetres de diàmetre de PVC per una de nova de 160 de polietilè d’aproximadament 400 metres de llargada, i es connecta la xarxa d’una nova urbanització en desenvolupament a la infraestructura general.

-- 

Banners