Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Obertes les reserves per a la renovació del DNI a Solsona durant el primer semestre del 2022

Obertes les reserves per a la renovació del DNI a Solsona durant el primer semestre del 2022

L'equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà a les oficines municipals el febrer, el març i el maig

L’Ajuntament de Solsona ja disposa de dates d’expedició i renovació del document nacional d’identitat (DNI) per al primer semestre del 2022. La Direcció General de la Policia Nacional ha informat el consistori que l’equip mòbil encarregat d’aquests tràmits es desplaçarà a la ciutat els dies 1 i 3 de febrer, 30 de març i primer d’abril i 24 i 26 de maig.

Les persones que hi estiguin interessades poden inscriure’s a l’OAC municipal, que admetrà un màxim de 70 persones per tanda. Es pot reservar plaça presencialment, trucant al 973480050, o bé enviant un correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat.

Es recorda que la renovació o expedició del DNI suposa haver de comparèixer a les dependències municipals ambdós dies de cada torn, ja que el primer es faciliten les dades personals i el segon es recull el document. Cal dur el vell i una fotografia de carnet. El preu és de 12 euros i s’ha de pagar en efectiu.

Banners