Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Reordenació de l’estacionament a l’avinguda dels Països Catalans de Solsona per guanyar seguretat

Reordenació de l’estacionament a l’avinguda dels Països Catalans de Solsona per guanyar seguretat

Els vehicles hauran d'aparcar a partir d’ara a l’altre costat del vial, en sentit ascendent

Aquesta setmana la brigada municipal està duent a terme els treballs necessaris per a la reordenació de l’estacionament al tram de l’avinguda dels Països Catalans que enllaça amb l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre. Amb l’objectiu de guanyar visibilitat i seguretat en el trànsit rodat d’aquest tram, s’ha considerat necessari alliberar el carril de baixada i desplaçar la franja d’aparcaments a l’altra banda del vial.

Amb aquest canvi en l’estacionament, que es duu a terme en el tram d’avinguda fins al pas de vianants més proper al carrer dels Tints, també es guanyarà seguretat a la sortida de l’estacionament del parc de l’Hort del Bisbe i del camí procedent del sector dels Masos. Així mateix, la brigada municipal està arrancant la tanca vegetal del mur de sota l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre i que envaïa completament la vorera. En una segona fase, a fi d’eixamplar més la vorera, que fa poc més d’un metre d’amplada, se’n suprimiran les jardineres.  

Banners