Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona tornarà a repartir prop de 1.000 euros entre els balcons més ben ornamentats amb flors

Solsona tornarà a repartir prop de 1.000 euros entre els balcons més ben ornamentats amb flors

La trenta-dosena edició del concurs obre inscripcions aquest dimarts i el jurat passarà farà les valoracions a partir del 13 de juliol
(AUTORIA: Petits Fotografia) Solsona forma part de la xarxa de Viles Florides

(AUTORIA: Petits Fotografia) Solsona forma part de la xarxa de Viles Florides

Solsona ostenta el distintiu de Vila Florida en part gràcies a la participació del veïnat en l’esforç de mantenir la ciutat verda, florida i atractiva. Les regidories de Cultura i Parcs i Jardins convoquen el Concurs de flors als balcons, que arriba a la trenta-dosena edició amb les mateixes bases de l’any passat. En total es repartiran 990 euros entre la millor façana (180 euros), el balcó més ben valorat (90) i dotze domicilis més (60 euros cadascun).

Es demana als solsonins que ornamentin amb flors els balcons i finestres i es recorda que les torretes o jardineres han d’estar col·locades a la part interior dels balcons. El jurat, que serà representat per una entitat local per determinar, farà les valoracions entre els dies 13 i 24 de juliol i el lliurament de premis es durà a terme pels volts de la Festa Major. 

El temps que ha fet aquesta primavera i inici d’estiu permet mantenir les plantes d’exterior ufanoses. A més, enguany el sector de floristes ha percebut un increment de la demanda de flors per plantar a causa del confinament, fet que fa preveure una bona participació a aquesta crida. Les bases del concurs es poden consultar a l’apartat de “Concursos” del web municipal (www.ajsolsona.cat). Les inscripcions s’obren aquest dimarts i es poden cursar  fins al 9 de juliol a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori.

Banners