Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / CICLE DE TARDOR DE L'ACTUA: Pobresa, dones i cures al món rural

CICLE DE TARDOR DE L'ACTUA: Pobresa, dones i cures al món rural

En el marc del programa Actua, la cooperativa L'Arada organitza un cicle de jornades entre Torà i Solsona per reflexionar sobre el vincle entre pobresa, dones i cures al món rural i com lluitar-hi des de l'economia social i solidària. Es demana inscripció prèvia.

Solsona acollirà la segona i tercera jornades del cicle de tardor del programa Actua, comandat per la cooperativa L'Arada, centrat en el debat sobre la lluita contra la pobresa de les dones i el sector de les cures al món rural des de l'economia social i solidària.

El divendres 17 de novembre la cita serà a les 18.30 h al casal de cultura i joventut. David Fernández, treballador de Coop57 i membre del projecte Lliures, parlarà de la iniciativa de fons econòmic i social per la reversió de desigualtats, pobres i exclusió a Catalunya. D'altra banda, Anna Albareda, responsable de l'àrea d'aliances estratègiques de la Fundació Surt, explicarà la tasca d'aquesta entitat de defensa dels drets econòmics, socials i culturals de les dones. Finalment, es donarà a conèixer el projecte Transvall, de transport comunitari de Vallfogona de Ripollès, promogut per l'associació La Germandat, a càrrec d'una promotora, Anna Canal.

El dissabte 18 a les 18 h, el casal popular La Fura acollirà la darrera jornada del cicle. S'hi parlarà de la crisi de cures, gènere i espais rurals i, específicament, del cas de les llars familiars lleidatanes, amb una ponència a càrrec de Mercè Espunyes, investigadora especialitzada en gènere, treball de cures, envelliment i ruralitats. Per cloure l'acte, Mireia Colomer, membre de L'Arada, presentarà el fanzín El dret a la cura: privatització i precarietat en l'estat del benestar, amb la col·laboració del Grup de Gèneres del Solsonès, l'Associació de Dones Toraneses, el Rebombori, la Cugula i la Falguera.

L'assistència a aquestes jornades és gratuïta, però l'organització demana la inscripció prèvia a , o per tel. a 660528582 / 623611211.

Quan a
Nom de contacte
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners