Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Esdeveniments / Corpus 2024 (i altres activitats del juny)

Corpus 2024 (i altres activitats del juny)

Solsona avança la incursió al període estival el primer cap de setmana de juny amb la festa del Corpus. El programa es complementa amb una quinzena d'activitats fins a mitjan juny d'escoles, entitats i equipaments.

Del 30 de maig al 2 de juny, Solsona estrena el calendari festiu estival amb la celebració d'un dels Corpus més antics del país. L'agenda editada per a l'ocasió, però, s'amplifica amb nombroses propostes culturals i lúdiques paral·leles repartides fins a mitjan juny.

La baixada del bestiari de foc, amb el ball del drac i la roda de foc, el dissabte primer de juny a la nit; la catifa de flors i serradures que cada any confecciona l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret a la plaça de Palau amb algun missatge de reivindicació social, el diumenge 2 al matí, i els ballets tradicionals, el mateix dia després de la processó, són els elements més singulars i identitaris de la festa del Corpus a Solsona. 

Però a banda dels actes propis de l’ADN de la festa, el programa, que es pot descarregar en línia aquí, inclou una quinzena més de convocatòries lúdiques i culturals programades fins a mitjan juny per entitats, institucions, escoles i equipaments públics.

El programa del Corpus està disponible en línia, tot i que també se'n fa un tiratge molt reduït de 50 exemplars en format paper, que es podran recollir a l’OAC municipal, per a qui no tingui recursos digitals per accedir-hi.  

(El disseny de la portada del programa és de Jaume Cuandrench.)

Quan a
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973480050 (ext. 107)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Banners